Wees er snel bij, deze actie is geldig t/m 24 mei!

Webversie
 
 
 
banner
 
banner
 
 

Beste lezer,

Afgelopen maanden hebben ons cursusaanbod aanzienlijk uitgebreid. Daar mogen we best een beetje trots op zijn. Daarom mag iedereen een slinger geven aan ons Rad van Cursusvoordeel. Kortingen kunnen wel oplopen tot 25%!

Dit is dé kans om je skills en vaardigheden te verbeteren tegen een sensationeel lage prijzen. Wat te denken van één van onze meest gevolgde cursussen, Programmeren in Python. Of ga aan de slag met Word, Excel of PowerPoint. Spectaculaire kortingen op alle cursussen en bundels zijn gegarandeerd!

Klik op onderstaande button om een slinger aan het rad te geven.

 
 

Wees er snel bij, deze actie is geldig t/m 24 mei. De kortingscode wordt automatisch verwerkt in de getoonde prijzen op de pagina. Je kunt de kortingscode ook handmatig gebruiken in het check-out proces via de cursuspagina (*). Let op: deze actie is tot en met zondag geldig en voor cursusbundels geldt OP=OP!

* Deze actie is geldig t/m 24 mei. De kortingscode is geldig op alle cursussen en bundels. De kortingsactie geldt niet in combinatie met reguliere korting, en niet in combinatie met andere kortingsacties.

 
 
 
 
Klantenservice | Privacy statement | Mailvoorkeuren wijzigen
 
 
 
 
 
 
 
Je ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.