Radicaal design. Helemaal BMW.
Online versie
DIT IS DE NIEUWE BMW X2. RADICAAL DESIGN. ONMISKENBAAR BMW.

Geachte heer Achternaam,

Geen twijfel over mogelijk: met zijn extraverte design gaat de nieuwe BMW X2 elke uitdaging aan. Een opvallende verschijning die breekt met de status quo. Moderne avonturiers kunnen er nu al van gaan dromen, want volgend jaar staat de nieuwe BMW X2 in de showroom.
Met zijn extraverte design gaat de nieuwe BMW X2 elke uitdaging aan. Moderne avonturiers kunnen er nu al van dromen: volgend jaar staat de nieuwe BMW X2 in de showroom.
Ontdek meerHoud mij op de hoogte
KOM OPLADEN VOOR DE WINTER. DOE DE BMW WINTERCHECK.
U wilt toch onder winterse omstandigheden blijven genieten van het typische BMW rijplezier? Voor slechts € 50,- controleert de BMW dealer uw BMW op 20 belangrijke punten. En u krijgt een BMW Wireless Charger voor uw mobiele telefoon cadeau. Beter opgeladen kunt u de winter toch niet ingaan? Daarom: kom uw BMW én uzelf opladen voor de winter, bij de BMW dealer. Ontdek ook andere BMW Winteraccessoires zoals, Winterwielen, Dakboxen en Allweather Vloermatten.
Onder winterse omstandigheden op uw BMW blijven vertrouwen? Voor slechts € 50,- controleert de BMW dealer uw BMW op 20 belangrijke punten. En u krijgt de BMW Wireless Charger voor uw mobiele telefoon cadeau.
btn btn Maak hier uw afspraakbtn Ontdek meer
 
DE NIEUWE BMW i3. MEDIO NOVEMBER IN DE SHOWROOM.
Frisse stylingaccenten versterken de sportieve uitstraling. Voor- en achterbumper zijn nieuw ontworpen, de voorste raamstijlen en de dakrand zijn zwart. Eveneens nieuw zijn de standaard LED-koplampen in het front en de horizontaal in de voorbumper geïntegreerde LED-richtingaanwijzers. Vanzelfsprekend is de nieuwe BMW i3 volledig 'connected', dus klaar voor alle nieuwe digitale diensten van BMW ConnectedDrive Services en dat vanaf € 39.549,-.
Frisse stylingaccenten versterken de sportieve uitstraling. Met LED-koplampen en nieuwe ontworpen bumpers, voor met geïntegreerde LED-richtingaanwijzers. En vanzelfsprekend is de nieuwe BMW i3 volledig ‘connected’: klaar voor alle gemakken van BMW ConnectedDrive Services en dat vanaf € 39.549,-.
 
HEALTH & BEAUTY SET. ONDERHOUDSSET WINTEREDITIE.
U kunt het maar beter onder handbereik hebben: een flacon ruitontdooier en een ijskrabber. Ruitensproeiervloeistof met antivries om onderweg bij te vullen. En goed spul om het interieur meteen te reinigen als dat van de winter eens nodig is. Als set in een handige tas. € 46,-.
Ruitontdooier en een ijskrabber. Ruitensproeiervloeistof met antivries. En goed spul om het interieur meteen te reinigen als dat van de winter eens nodig is. Als set in een handige tas. € 46,-.
btn Bestel hierbtn Houd mij op de hoogte
 
Wat vindt u van deze e-mail? 
GoedKan beter