Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over een dag in de Tour. Niet alleen voor de renners is het slopend, ook voor de volgers...
Fiets
Dit is de nieuwe Canyon Aeroad

Mathieu van der Poel en zijn collega’s rijden er al een poosje op en nu kun jij hem ook bestellen, de nieuwste Canyon Aeroad. Alweer de vierde generatie van de snelste racefiets uit de Duitse stal.

Fiets
Fiets de Podcast #75 | Fiets mee op vakantie? Onze tips & tricks

Wat is er nou lekkerder dan fietsen op je vakantie? Koffietje, croissantje, zonnige kilometers maken en genieten van het landschap. Maar hoe bereid je de vakantie-fietsritten voor en wat is belangrijk ter plaatse? En niet geheel onbelangrijk, hoe blijft het leuk voor je omgeving?

Fiets
Een dag in de Tour

Fiets-redacteur Hans keek een dagje mee in de Tour. Op uitnodiging van wielerploeg Decathlon AG2R La Mondiale ontdekte hij dat de Tour niet alleen vermoeiend is voor de renners.

Fiets
Reisverhaal Zuid-Tirol

Grote kans dat je er weleens doorheen gereden bent: Zuid-Tirol, de noordelijkste provincie van Italië. Misschien moet je er de volgende keer wel even stoppen. Het is er namelijk heerlijk gravelbiken!

Advertorial
Fiets
Geniet van een heerlijke sportzomer

De Tour de France (Femmes), de Olympische Spelen en de Grand Prix van Zandvoort. Geniet van een zomer vol sport met onze tijdelijke deal: ontvang drie nummers van Fiets, Procycling, Formule 1 of Helden Magazine voor slechts €15,-.  

Duik in de verhalen van topsporters, verdiep je in de nieuwste racetechnologieën of ontdek de mooiste fietsroutes – allemaal terwijl je geniet van een zomer vol sportieve hoogtepunten. 

Fiets
Spiergeheugen

“Ik heb weleens gehoord dat je na een periode van inactiviteit sneller terug op je oude niveau komt, dan wanneer je daar nog nooit bent geweest. Klopt dit eigenlijk wel?”

Fiets
Bert Oosterbosch

34 jaar geleden alweer overleed Bert Oosterbosch, veel te jong. In een aan hem gewijd museum in Eindhoven houden ze de herinnering aan hem en zijn vele successen levend. Over De Rooie en zijn Team Raleigh.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden