Nieuwe tuinmeubels | Trend: chroomstoelen | Top 10 eettafels
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Net binnen: moois voor buiten
De voorjaarscollectie tuinmeubels zit vol natuurlijke tinten, luchtige materialen en hier en daar een knalkleur. Shop de nieuwste items en maak jouw buitenruimte nu vast klaar voor mooie lentedagen.
 
 
 
 
 
 
Nieuwe collectie HKliving
Zonnige tinten, bloemenprint en fluffy items: de nieuwe collectie van het populaire merk HKliving heeft een hoog hebben-hebben-hebben-gehalte. Wees er als eerste bij en bestel jouw favorieten direct.
 
 
 
7x zilveren zitters
Door de populaire Space Age-trend winnen chroom en zilver steeds meer terrein. Ben jij op zoek naar stoelen of krukken die glinsteren als de sterren? Met deze zeven zilveren zitmeubels haal je de trend in huis.
 
 
 
Top 10 populairste eettafels
Als het gaat om eettafels is er eindeloos veel keuze in materialen, kleuren en vormen. Keuzestress? Laat je inspireren door shoppers die je voorgingen. Dit zijn de 10 populairste eettafels van het moment.
 
 
 
Eigen baristabar @ home
Een havercappu, matcha latte of geurige thee: ieder z'n eigen recept. Maak thuis je eigen baristabar voor het perfecte drankje deluxe. Met deze musthaves til je jouw ochtendritueel naar een hoger niveau.
 
 
 
Nieuwe collectie voor Japandi-lovers
Hanglampen in organische vormen, wollen vloerkleden en donkere houten tafels. Japandi-liefhebbers kunnen hun hartje ophalen met de nieuwe collectie van ferm living die nu online staat. Neem hier als eerste een kijkje.
 
 
 
Kom d'r in!
De entree is het eerste wat je gasten zien dus maak meteen een goede indruk. Een stijlvolle schoenenkast, handig bankje of funky kapstok: met deze knapperds maak je de hal mooi én praktisch.
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2024 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid