Dit is de nieuwe K3!

3 years ago


Text only:

Dit is de nieuwe K3! | Mindmasters Live | Meet & Greet K3
WEBVERSIE
HOME   TV-GIDS   KIJK GEMIST   PROGRAMMA'S   ACTIESDit is de nieuwe K3!De opvolgers van Karen, Kristel & Josje zijn bekend! Na een spannende strijd mochten Marthe, Klaasje en Hanne in de vernieuwde iconische regenboogjurkjes de nieuwe single "10.000 Luchtballonen" ten gehore brengen. De dames krijgen het druk met een tournee, realityreeks en nieuwe cd. Een nieuw K3 tijdperk is aangebroken.Bekijk hier de hoogtepunten! 
Mindmasters Live

Je kan nu al kennismaken met de mentalisten van MindMasters LIVE. Ontdek hun mysterieuze krachten, spraakmakende gaves en laat je verbazen.

Vanaf vrijdag 20 november
 
Meet & Greet K3

K3 gaat binnenkort van start met een grote tour door Nederland en België. Wil jij de dames ontmoeten of kaarten winnen voor een van de concerten?

Doe mee en win!
  Het grote SBS6 Sinterklaasfeest 29 november!Het grote SBS6 Sinterklaasfeest in Attractiepark Slagharen met optredens van o.a. Wolter Kroes en Coole Piet Diego. Koop hier je tickets. EMMI FONDÜ ALL-IN-ONETake it easy cheesy! Uitpakken, verwarmen in de magnetron, opdienen en smullen! NU verkrijgbaar bij Albert Heijn.MEER INFORMATIE? BEKIJK HET MAGAZINE! 
Oefeninterlands Oranje

Het Nederlands elftal heeft nog twee oefeninterlands op het programma staan. Vrijdag 13 november neemt Oranje het op tegen Wales en dinsdag 17 november wacht die Mannschaft.

Live op SBS6
 
Bureau Raampoort

Geniet jij ook zo van Bureau Raampoort? De serie is gebaseerd op de boeken van Simon de Waal en jij maakt kans op een van de boeken!

Doe mee en win!
 Kom naar Margriet Winter Fair!Met ook dit jaar weer fantastische optredens, heerlijke proeverijen, heel veel inspirerende gratis workshops en volop shopplezier. BESTEL JE KAARTEN MET €4,- KORTING VOLG ONS
SBS6.NL ©2015 SBS BROADCASTING    
ADVERTEREN    
GEBRUIKSVOORWAARDEN    
PRIVACYVERKLARING   
AFMELDEN 

Sbs6.nl

Categories: Television Media
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019