Ook: win woordenboekje van rare woorden + mensen bedanken verandert je leven + hyperrealistische taarten
Zin Magazine 1

Zin Magazine 1

Bestel 'm hier, zonder verzendkosten
Zin
Mierzoete meesterwerken om van te watertanden
Knap staaltje bakkunst, deze taartjes

Hoe is het mogelijk, vraag je je af bij het zien van deze lekkernijen. Natalie Sideserf maakt hyperrealistische taarten. Je twijfelt gewoon of het echt of nep is.

Zin
Zin & Natuurmonumenten
Geef jouw liefde voor de natuur door!

Het strand of een bos vlak bij jouw huis. Iedereen heeft wel een favoriet stukje natuur om te wandelen of te fietsen. Met jouw steun kunnen wij de natuur blijven beschermen, ook voor de volgende generaties. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zin
Beatlehaar? Riprasiebone? Zorb?
Ontdek de raarste woorden van onze taal

Guus Middag kent alle rare woorden en legt precies uit wat ze betekenen. Hij heeft ze verzameld in een handig zakwoordenboekje. Even geestig als informatief. Spijker je kennis van eigenaardige woorden bij met dit leesfragment. En: we geven 5 boekjes weg!

Zin
Vroeg of laat naar bed?
Dit is het beste tijdstip om te gaan slapen

De één is een nachtdier en doet pas om drie uur het licht uit, de ander ligt het liefst al om half negen in bed. Maar wat is eigenlijk lichamelijk het beste tijdstip om te gaan slapen?

Zin
Iemand bedanken heeft veel meer effect dan je denkt
Zo zeg je dank je wel

Gina Hamadey stuurde een jaar lang dagelijks een bedankkaartje. Naar vrienden maar ook haar kapper en een verkoopster kregen een kaartje. In Ik wil je graag bedanken beschrijft ze hoe dit haar leven veranderde en ze geeft advies hoe je het best kan bedanken. Een voorproefje lezen?

Zin
Lekker lezen met de feestdagen
Zin Magazine 1: extra dik

In dit nummer vind je o.a.: interviews Maria Goos en Paul Groot; 4 mensen vertellen het verhaal achter hun tattoo; tips: regel het financieel goed als je uit elkaar gaat; Mons, van mijnstadje naar culturele hotspot. En: 13 BN’ers (onder wie architect Liesbeth van der Pol, foto rechts) blikken terug op het afgelopen jaar en op hun leven.

Zin
3 gratis recepten
Ottolenghi’s Shelf love: alles voor een kerstmenu met wow-factor

Wil jij indruk maken met je kerstmenu dit jaar? OTK Shelf love – het nieuwe kookboek van Yotam Ottolenghi, Noor Murad en hun Test Kitchen team heeft alles wat je nodig hebt. Vol heerlijke gerechten, gemaakt met de ingrediënten die je tóch al in je voorraadkast, koelkast of vriezer hebt liggen. Te koop bij de lokale boekhandel, ook online.

Zin
Zin & Startpagina Zorgvergelijker
Zorgverzekering: betaal niet te veel

Bespaar nu op je zorgverzekering door gebruik te maken van de Startpagina Zorgvergelijker. Bepaal in 3 stappen bij welke zorgverzekeraar jij met jouw wensen het voordeligst een zorgverzekering kan afsluiten.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden