Ga je voor een (vegan) lean bulk? Dan is dit wat je moet weten en eten.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

POWERED BY BODY&FIT

Dit is het Lean Bulk-voedingsschema van Mart en Martyn

12 weken lang volgden Mart en Martyn een bulk-dieet. Uiteraard is het bijzonder interessant (en leerzaam) om hun schema's te bekijken. Op deze manier weet je wat ze aten, hoeveel calorieën ze binnenkregen en welke supplementen ze gebruikten. 

 
 
Men's Health
 

VOEDING

21 bizarre eiwitpoeder-smaken waarvan je het bestaan niet wist

Hoe lekker een eiwitpoeder in eerste instantie ook smaakt, na verloop van tijd gaat alles vervelen. Gelukkig voor jou zijn er meer smaken dan aardbei, banaan of vanille. Wij sprokkelden 21 eiwitpoeders bij elkaar die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. En ja, ze zijn allemaal gewoon in Nederland te bestellen. Bij voorbaat sorry voor de keuzestress.

 
 
Men's Health
 

TRAININGSGIDS

Gratis e-book: De complete trainingsgids voor thuissporters

Nog nooit is de vraag naar thuisoefeningen zo groot geweest. We willen blijven trainen, maar de sportscholen zijn dicht. Daarom hebben we een gratis e-book samengesteld met ontelbare schema's, recepten en tips, verdeeld over meer dan 150 pagina's. Met oefeningen waar geen apparaat aan te pas komt. 

 
 
Men's Health
 

Fitness

Sportscholen brengen de lessen naar je toe

Vanaf afgelopen donderdag kan heel Nederland gratis online sporten op fitblijvendoenwesamen.nl. Drie weken lang staat het platform vol met meer dan vijfhonderd uur aan sportlessen.

 
 
Men's Health
 

Inmiddels ligt Jason al 2 weken in de winkels, maar uiteraard kun je nog steeds een goede start van het jaar maken. Bestel 'm nu via onze online webshop.