Thuisworkout nodig? Train je hele lichaam met de 'Bear Complex'.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

OP DE COVER

Jacob Elordi werkt harder dan ooit aan z'n lichaam

Jacob Elordi (24) stak de oceaan over om z’n geluk te beproeven in Hollywood. Dat is gelukt: hij speelt in een knaller van een serie (Euphoria) en film (The Kissing Booth) en is nog lang niet klaar. Zijn ster is rijzende en Elordi is tevreden. Soort van. Hoe dat precies zit, lees je deze maand in Men's Health.

Wat nog meer?

  • Train hard, fight hard: Tyjani Beztati
  • De crisis als kans: mentale reset
  • Fit Journey: Megafit met colitis
  • Waanzin of wetenschap: voedselintolerantietests
  • Angst voor tranen, als man
  • De T van tekort: test je testosteron
  • Nog veel meer

Haal 'm in huis via de onderstaande knop, of sprint snel naar de winkel.

 
 
Men's Health
 

LIFESTYLE

Waarom je nooit Drake moet luisteren tijdens het hardlopen

'Het belangrijkste in de muziek staat niet in de noten,' aldus componist Gustav Mahler, bekend van meerdere hits a.k.a. symfonieën. Het is geen geheim dat de juiste afspeellijst van een prima workout een geweldige workout kan maken. Maar kan hetzelfde ook omgekeerd plaatsvinden? Kan een slecht gekozen track een veelbelovende sportsessie teniet doen? Als we een recent onderzoek mogen geloven, dan is dat zeker mogelijk. 

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Thuisworkout nodig? Train je hele lichaam met de 'Bear Complex'

Heb je ooit van een Bear Complex gehoord? Waarschijnlijk niet. En dat terwijl het een schitterende toevoeging aan jouw sportregime is. Deze oefening bestaat namelijk uit meerdere bewegingen die je achter elkaar uitvoert en die samen een mooie full-body workout vormen. En dat is nuttig, want oefeningen waarbij je het hele lichaam traint zijn relatief schaars - met name als je thuis traint. Dat is waar de bear complex uitblinkt. Maar voordat je zover bent, moet je eerst weten wat een bear complex is en hoe je 'm veilig doet.

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Dit is de 100 push-ups workout van calisthenics-legende Chris Heria

Calisthenics-atleet Chris Heria is een levende legende. Zijn bizarre fysiek - vol kenmerkende tattoos - dankt hij aan extreme workouts, onmogelijke oefeningen en vooral zijn extreme dagelijkse dosis discipline. Veel van zijn acrobatiek is voor de normale man (en vrouw) onhaalbaar, maar gelukkig liggen twee van Heria's favoriete ingrediënten tot succes voor iedereen binnen handbereik: discipline, én push-ups.