De onafhankelijke MKB Barometer is terug! 
Bekijk de webversie

Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt jou deze partnermailing aangeboden door Exact. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.

 
 

De onafhankelijke MKB Barometer is terug! 

Voor het eerst sinds Covid-19 is er onderzoek gedaan naar de prestaties en ervaringen van Nederlandse accountants- en administratiekantoren. Een voorbeeld van de opvallende resultaten? 20% heeft met krimp te maken gehad. Maar met 45% aan groeiende bureaus doet de sector het aanzienlijker beter dan de meeste van hun klanten. Benieuwd naar de andere uitkomsten? Download het gratis sectorrapport Accountancy via onze MKB Barometer pagina.

Download sectorrapport Accountancy
 
 

Nieuw: CRM voor Exact Online Accountancy

Al jouw diensten in één omgeving. Dé plek waar jij een 360° beeld vormt van je klanten en je kantoor. En waar jouw klanten inzicht hebben in hun dossier. Volledige controle en overzicht over alle processen binnen een administratie- of accountancykantoor en alle diensten die geleverd worden. CRM voor Exact Online Accountancy is nu beschikbaar als uitbreiding op een Plus of Professional abonnement.

Lees meer>>
 
 
 

Je business in jouw broekzak!

Blijf verbonden met je klant door via de accountancy software samen te werken. Via Mijn[Kantoor] kijk je samen met de klant naar juiste, actuele cijfers, om tijdig nieuwe kansen te signaleren. Laat jouw klanten de nieuwe Mijn[Kantoor]-app downloaden om te genieten van een nieuw fris design en verbeterde functionaliteit. Uiteraard kun je eenvoudig je eigen logo toevoegen en het biedt dezelfde mogelijkheden als die je gewend was. De app wordt de komende tijd bovendien nog verder uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

Bekijk de vernieuwde app
 
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief