Loading...

Dit jaar nog op reis? 6 Bijzondere NRC rei zen

By 3oceanstravel.com received 4 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Culturele ontdekkingen met bevlogen experts
Bekijk de online versie  
    
Unieke bestemmingen, unieke reizen
Wilt u dit jaar nog weg? NRC Handelsblad Academie heeft zes bijzondere reizen die dit jaar vertrekken. Bijzonder vanwege de bestemming, vanwege de interessante inzichten die u kunt opdoen of door de grote toegevoegde waarde die bevlogen sprekers vanuit hun expertise bieden. Op sommige reizen zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.
Oezbekistan - Reis naar het hart van de vermaarde Zijderoute. Bootreis Middellandse Zee - Vaar in goed gezelschap langs zuidelijke mediterrane kusten. Biënnale Venetië - Zie hoogtepunten van hedendaagse kunst in de Italiaanse lagunestad. California Dreamin’ - Een spectaculaire reis met lezingen van prof. dr. Maarten van Rossem. Sri Lanka in contrasten - Geniet van eeuwenoude culturen, koningssteden en fraaie natuur.
Voor gratis en vrijblijvend informatie of directe boekingen kunt u bellen naar 020-7517965 of een mail sturen: nrc@voyageculture.nl.
Speciale vermelding: Er is nog slechts één hut beschikbaar op de expeditiecruise naar Noordoost-Groenland. Meer informatie vindt u hieronder.
Oezbekistan
Dankzij zijn centrale ligging was Oezbekistan door de eeuwen heen een begeerd object voor veroveraars, maar ook een plek van bloeiende handelscentra. In een overweldigend landschap van steppen, woestijnen en hooggebergten en in sprookjesachtige steden als Boechara ontdekt u de (her)levende culturele verscheidenheid van Centraal Azië.
19 t/m 30 september 2015
O.l.v. drs Rouslan Nimetoullaev
v.a. € 2.685 p.p.
Bootreis Middellandse Zee
Deze eenmalige reis leidt langs historische steden, musea en archeologische opgravingen in Italië, Tunesië, Egypte, Turkije en Griekenland. Aan boord kunt u lezingen bijwonen door diverse sprekers (o.a. prof. dr. Fik Meijer). Onderwerpen uit de literatuur & cultuur, film & (kunst)geschiedenis, oudheid & actualiteit komen voorbij.
4 t/m 16 oktober 2015
Met diverse lezingen en recitals
v.a. € 2.785 p.p.
Biënnale Venetië
De Biënnale van Venetië is zonder twijfel het grootste en belangrijkste evenement in de hedendaagse kunst. Onder de titel All the World’s Futures’ belooft de Biënnale ook dit jaar een spraakmakende expositie te worden. Met inleidingen van kunstcriticus en schrijver Hans den Hartog Jager (o.m. NRC Handelsblad).
9 t/m 12 oktober 2015
O.l.v. drs. Leo Delfgaauw
v.a. € 1.325 p.p.
California Dreamin’
Vanuit San Francisco reizen we via o.m. Silicon Valley en Santa Barbara naar Los Angeles. Met bezoeken aan universiteiten, instituten en fabuleuze kunstcollecties en dankzij meeslepende verhalen van prof. dr. Maarten van Rossem en dr. Willem Melching zal de ‘Amerikaanse Droom’ in perspectief worden geplaatst.
15 t/m 23 oktober 2015
O.l.v. dr. Willem Melching
v.a. € 3.850 p.p.
Sri Lanka
De veelzijdigheid van dit kleurrijke land is verrassend. U maakt kennis met diverse aspecten van de samenleving, van geschiedenis tot cultuur en van architectuur tot de actualiteit. Zie forten uit de VOC-tijd, historisch erfgoed in de Culturele Driehoek en geniet van schitterende uitzichten over theeplantages en zeer comfortabele hotels.
8 t/m 19 december 2015
O.l.v. drs. Kester Freriks
v.a. € 3.285 p.p.
Groenland
Op deze spectaculaire expeditiereis naar Noordoost-Groenland zullen geologen, biologen en Ramsey Nasr lezingen verzorgen. Er is nog slechts één hut beschikbaar (superior) en één bed (female) in een 2-pers. hut met raam. Maak gebruik van deze laatste kans en ontdek een onontgonnen paradijs binnen de noordpoolcirkel.
14 t/m 23 september 2015
M.m.v. Ramsey Nasr
Superior hut: € 6.185,- p.p.
© 2015 Voyage&Culture
Aangesloten bij:  
U bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com
Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019