Dit kun je doen als je slachtoffer bent van een datalek en de beste betaalbare smartphones
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 13 Jul 2020
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook blijf op de hoogte via rss
How To Dit kun je doen als je slachtoffer bent van een datalek
Geschreven door: Laura Kempenaar - 12-Jul 15:57
Het gebeurt zelfs de grootste bedrijven ter wereld: een datalek. Of het nu komt omdat een nieuwsbrief per ongeluk de e-mailadressen van alle ontvangers toont of dat er op een server geen juiste beveiliging was waardoor hackers klantinformatie konden inzien: je gegevens liggen op straat. Dit is wat je rechten zijn als jouw informatie deel uitmaakt van een datalek.
Lees verder
Review Keuzehulp: de 10 beste smartphones tot 300 euro
Geschreven door: Rens Blom - 09-Jul 14:00
Een gewoon goede smartphone hoeft echt geen zeshonderd euro te kosten. Met maximaal driehonderd euro op zak heb je de keuze uit allerlei prima toestellen. Maar welke springen er nou uit? Dit zijn de 10 beste smartphones tot 300 euro volgens de redactie van Computer!Totaal.
Lees verder
Tech Academy Word in de Praktijk
08-Jul 11:05
Bijna iedereen gebruikt het: Microsoft Word. Maar vrijwel niemand kent het écht. ’s Werelds meest gebruikte tekstverwerker zit boordevol nuttige opties die ongebruikt blijven. Terwijl – als je het zou weten – je heel veel meer mogelijkheden hebt én tijd kunt besparen. Onze meest complete cursus Word in de praktijk helpt bij alle ins en outs. De online training, in combinatie met het 180 pagina’s tellend cursusboek, neemt je stap voor stap mee door alle belangrijke functies en mogelijkheden. Geschikt voor Word 2016, 2019 en als onderdeel van Office 365. Nu voor slechts € 29,95. Wacht niet langer!
Lees verder
Nieuws Apps voor geld besparen: Doe er je voordeel mee!
Geschreven door: Maikel Dijkhuizen - 11-Jul 09:56
Of het nu gaat om de goedkoopste boodschappen, het spotten van koopjes of het beperken van abonnementen; voor bijna alles is er wel een mobiel hulpje beschikbaar. We staan in dit artikel stil bij enkele apps voor geld besparen, die beschikbaar zijn voor Android en iOS.
Lees verder
Nieuws Pas je systeembalk in Windows 10 aan
Geschreven door: Ronald Smit - 13-Jul 05:53
Windows 10 beschikt over een prominent in beeld staand onderdeel: de taakbalk onder in beeld. Gelukkig kun je die nog aardig finetunen!
Lees verder
How To Zo maak je je pc écht leeg
Geschreven door: Richard Veenstra - 10-Jul 17:01
Is het tijd voor een nieuwe pc? Wellicht krijg je nog enkele tientjes voor je oude computer. Voordat je deze verkoopt, is het verstandig om eerst een bezem door je pc te halen. Je harde schijf leegmaken doe je in een handomdraai met de tips uit dit artikel.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl