Beste ,

Komende zaterdag is het zover: het verkiezingscongres van GroenLinks-PvdA! In Ahoy in Rotterdam komen we met duizenden mensen samen om ons verkiezingsprogramma vast te stellen, de kandidaten te leren kennen, te genieten van muziek van Naaz - en nog veel meer.

Het is ook dé gelegenheid om Frans Timmermans, Jesse Klaver, Esmah Lahlah en al onze andere politici te ontmoeten.

Wij hebben er heel veel zin in en we hopen natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel!

Ik ben erbij!

Vanaf vandaag staat de congresbundel online. In de congresbundel vind je alles om je optimaal voor te bereiden op het congres. Voor de GroenLinksers: de congresbundel is wat op eerdere congressen ‘congreskrant’ heette. Ook vind je online een overzicht van alle amendementen. Heb je je al aangemeld? Vergeet dan niet alvast je lunch te bestellen. Dat scheelt je zaterdag weer tijd!

Duizenden mensen hebben zich inmiddels al aangemeld. Ons verkiezingscongres zou wel eens het allergrootste Nederlandse politieke congres ooit kunnen worden. Een historisch moment voor onze linkse samenwerking en de start van een campagne die z’n weerga niet kent!

Het congres is gratis te bezoeken, maar niet gratis om te organiseren. Daarom willen we je vragen om, als je het kan missen, een donatie te doen om de organisatie van het congres te steunen. Kunnen we op je rekenen?

Ja, ik doe een donatie

Heel veel dank. Tot volgende week!

Groet,

Manuel Kaal en Laura Vissenberg
Campagneleiders GroenLinks-PvdA

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.