Hej John

Familie fik bedre akustik og mere ro i hjemmet

Genklang og et højt støjniveau gav store udfordringer for Daniel og hans familie, da de flyttede i nyt hus i Solbjerg. Løsningen blev akustikpaneler fra Troldtekt, der gjorde en markant – og dokumenteret – forskel for familien. Hør Daniel fortælle om den store forandring her.

Jagten fortsætter: Nye episoder med Brian Lykke

Brian Lykke fortsætter jagten på genoplivningen af spillet MUR. Og han får selvfølgelig stadig hjælp fra assistenten Ulrik… og måske omsider også herrelandsholdet! Følg med, når Brian slår sig løs med MUR-konceptet i nye episoder, hvor han blandt andet tester banen af samme med landsholdet. Se det første af 5 nye episoder nu. 


Hos STARK er vi de stolte sponsorer for DBU og herrelandsholdet. Men vi støtter op om mere end blot eliten. Sammen med NGO’en Ombold og vores kunder er vi i fuld gang med at genoplive skolegårdsklassikeren MUR. 

Dit SelvByg-tilbud i september

Trænger din hoveddør til at blive skiftet? Med dit SelvByg-tilbud i september kan du få en gratis hoveddør* med i prisen ved køb af mindst 10 Outline-elementer. 


*Gælder varianterne Vidar, Thor og Karla i træ og hvid. Greb/cylindre ikke inkluderet.

Tillykke til ...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i august? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Vi har alt til dit projekt

 
 
 

TROLDTEKT Træbeton Akustik hvid lys bas K5 ultrafin

 
 

Medlemspris pr. stk.

160,05 DKK

Normalpris pr. stk.

177,84 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: