Beroemde fotohut om dassen te zien | Zoek de verschillen: sint-jacobsvlinder of sint-jansvlinder | Komt een wesp af op zoete parfum?
FOTO VAN DE WEEK

FOTO VAN DE WEEK

Daniel Bols vertelt hoe hij dit juffertje heeft vastgelegd >>
Roots
BEROEMDE FOTOHUT
SPOT DASSEN IN HET DONKER

Een van de meest mysterieuze nachtdieren van de Lage Landen voor je lens, wie wil dat nou niet? In de Ardennen ligt een beroemde fotohut en tevens de enige plek in Europa waar je vrijwel gegarandeerd dassen in de vrije natuur kunt observeren.
Foto: Johan van Hoof 

Roots
ZOEK DE VERSCHILLEN
SINT-JACOBSVLINDER OF SINT-JANSVLINDER?

Veel natuurliefhebbers hebben moeite om de sint-jacobsvlinder en sint-jansvlinder uit elkaar te houden. Roots zet de verschillen op een rij. Check ook de video!
Foto: Paul Böhre 

Roots
ADVIES
LAAT JONGE VOGELS MET RUST

De komende weken vliegen veel jonge vogels uit. Sommige jongen komen al eerder op de grond terecht. Beste advies: laat ze met rust. En hou je kat binnen!
Foto: Paul Böhre

Roots
WAT EEN VRAAG
HOE REAGEERT EEN WESP OP ZOETE PARFUM?

Dankzij het aanhoudende mooie weer zijn de wespen dit jaar eerder actief dan normaal. Roots vraagt zich af: wespen zijn dol op zoetigheid, maar wordt deze prachtige onruststoker ook blij van zoete parfum?
Foto: Noortje Russel

Roots
Wie wint de Publieksprijs 2022?

Je kunt nog t/m aanstaande zondag je stem uitbrengen op jouw favoriete foto voor de Publieksprijs van de Roots Natuurfotowedstrijd 2022. Door te stemmen maak je kans op een paar Swarovski Optik handschoenen t.w.v. € 76, een Vollemaanwandeling via Staatsbosbeheer t.w.v. € 34, of een van de andere prijzen. De 25 foto's die geselecteerd zijn voor de Jury- en/of Publieksprijs 2022 worden dit najaar tentoongesteld in de Hortus Botanicus in Amsterdam.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden