Efterårshygge til din kalender
Se web-version her.
Kan duften af sprøde, søde og karamelliserede vafler og varm kakao gøre dig blød i knæene? Så har vi opholdet for dig – for med ugens særtilbud kan du komme i rigtig efterårs-stemning med et dejligt ophold på Copenhagen Strand inkl. morgenbuffet og en voucher til den legendariske vaffelbager i Nyhavn, der ligger i gåafstand fra hotellet.
Dit særtilbud indeholder:
-
-
-
Overnatning i Superior dobbeltværelse
1x voucher til Vaffelbageren pr. person pr. ophold
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
Superior-værelse til 1 eller 2 personer
Pris fra DKK 1.090,-
Glæd dig til at overnatte på det charmerende Copenhagen Strand, der er let tilbagetrukket fra byens vibrationer i et af de bevaringsværdige pakhuse fra 1869. Stemningen er varm, nærværende og imødekommende, og giver dig frirum til at glemme tid og sted for en stund. Med andre ord – her venter masser af afslapning og efterårshygge i de skønneste rammer – så træk stikket, pust ud og nyd øjeblikket (og de søde godter fra Vaffelbageren).
Det med småt
Kig efter "SÆRTILBUD – Efterårshygge" når du foretager din søgning. Dit særtilbud er tilgængeligt til og med den 2. november 2022. Tilbuddet gælder ankomster fra den 6. november til den 26. februar 2022, og gælder et begrænset antal ophold. Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold. Denne pakke består af hotelophold samt eksterne services, som hotellet formidler. Vaffelbageren Nyhavn er den ansvarlige aftalepart for opfyldelse af den/de reserverede eksterne services. Alle forhold, der vedrører opfyldelsen af den eksterne del af reservationen, skal derfor afklares direkte med Vaffelbageren Nyhavn.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group