Bekijk deze e-mail in je browser
Zit je in een theaterdip na Boulevard? Snappen we. Wij ook. Geen zorgen! Er zijn komend seizoen genoeg voorstellingen van Boulevard-makers te zien in het theater. Dus heb je een voorstelling gemist of wil je een voorstelling nog eens zien? Hieronder vind je er een aantal die binnenkort in theaters in Nederland te vinden zijn.
 

Taal ontdekken met Manu & .multibeat

De herontdekking van de hemel
Manu & .multibeat


"De indrukwekkend strakke hiphop- en jazzklanken voorzien multitalent Van Kersbergen van een duizelingwekkende soundscape, die hij gebruikt om door middel van rap en spoken word zijn liefde voor én worsteling met taal tot uiting te brengen." - de Volkskrant *****

Vanaf november te zien in de theaters.
Bekijk hier de speellijst
                                                                                                                             Foto: Karin Jonkers
 

Emoties lopen hoog op bij Een leuk avondje uit 8+

Een leuk avondje uit 8+
Theater Artemis/Het Zuidelijk Toneel/hetpaleis

Een leuk avondje uit 8+ is geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival en daarmee door de selectiecommissie erkend als een van de beste voorstellingen van het afgelopen seizoen. Beleef de voorstelling op vrijdag 13 september in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam!

Meer informatie
Foto: Kurt van der Elst
 

Hoe dans je als dit verboden is?

This is not a dance
Nastaran Razawi Khorasani & Theater Rotterdam

This is not a dance is genomineerd voor de VSCD Mime/Performance Prijs 2024. Uit het juryrapport: " (...) een eerbetoon aan de kunst die gemaakt móet worden. Deze vorm van verzet is zeer lovenswaardig en maakt diepe indruk."

Vanaf september te zien in de theaters.
Bekijk de speellijst
                                                                                                                        Foto: Bas de Brouwer
 

Laat jij weleens een stuk gember ongescand in je tas glijden?

Alles moet weg
Studio Dries Verhoeven

Alles moet weg van Dries Verhoeven behoort tot een van de populairste voorstellingen van Boulevard 2024. Heb je de voorstelling gemist? Geen zorgen, vanaf oktober speelt de voorstelling in verschillende theaters in Nederland, waaronder het Chassé Theater in Breda.

Toch liever naar een ander theater? Bekijk de speellijst
Foto: Karin Jonkers

Meer theater na Boulevard met We Are Public

Elke maand onbeperkt naar het theater? Dat kan! Met een We Are Public-lidmaatschap krijg je onbeperkt toegang tot een ijzersterke selectie van zo’n 500 voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals per maand. Zo ga je vaker naar dingen en zo steun je cultuur, simpelweg door erheen te gaan.

We Are Public is één van onze festival partners en daarom krijg je bij het afsluiten van een lidmaatschap nu de eerste maand gratis!
Claim je gratis maand!
Wil jij bijdragen aan het waarmaken van onze ambities en de podiumkunsten steunen? Dat kan door je aan te melden als Vriend. Onze Vrienden hebben altijd een streepje voor. Van voorrang en korting bij de kaartverkoop tot exclusieve vriendenbijeenkomsten door het jaar heen. Voor vijftig euro per jaar ben je Vriend en steun je Boulevard. Wil je meer bijdragen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wil je geen Vriend worden, maar Boulevard wel steunen met een donatie? Dat kan door middel van een eenmalige schenking waarbij je het bedrag zelf kan bepalen.

Meer informatie over het steunen van Boulevard vind je via de knop hieronder.
Steun Boulevard