Kijk terug op deze fantastische editie
 
 
 
 
 
Sinner in Ahoy indrukwekkend op en naast de baan 
In zijn speech noemde Richard Krajicek hem een superster, op en naast de baan. Als je nog maar 22 bent en net je eerste Grand Slam-titel op zak hebt, staat je wereld op zijn kop. Toch hield Jannik Sinner deze week het hoofd koel tijdens het ABN AMRO Open. Bescheiden, uiterst vriendelijk en geduldig naar de fans toe en op de baan zo ongelooflijk snel, handig en rustig. Een ware kampioen.

Zelfs zijn tegenstander in de finale op zondagmiddag, de drie jaar oudere Australiër Alex de Minaur, moest het kwijt na zijn nederlaag met 7-5 6-4 in de finale. Nota bene de zevende keer dat hij verloor van Sinner, in zeven partijen. "Ik speelde goed, miste wel een paar kansen, maar zoals ik het nu zie, speelde ik tegen iemand die misschien wel helemaal niet meer verliest dit jaar. En mijn nederlaag had sowieso niet tegen een aardiger gast gekund. Jannik is behalve de beste tennisser van dit moment ook echt een ongelooflijk aardige vent’’, zei 'Demon’, zelf dus ook een hele fijne vent.
Lees verder
jannik
 
ABN AMRO Open 2024 in cijfers
met record aantal toeschouwers
Tijdens de hele week worden alle statistieken nauwkeurig in de gaten gehouden door onze journalisten en vanuit de ATP Tour. Dat levert altijd bijzondere inzichten op in de cijfers. Benieuws hoeveel mensen het ABN AMRO Open hebben gezocht, wie de meeste aces heeft geslagen en wat de langste partij was? 

Check dan het artikel via onderstaande button. 
Lees verder
cc