‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie

CULTURELE
ZONDAGEN

 
QCZ Queer

Zien we je zondag?

Wees jezelf: Culturele Zondag Queer

Zondag 8 oktober
Aankomende zondag is het zover: Culturele Zondag Queer vindt plaats in de stad. Op diverse locaties kun je kijken en luisteren naar, deelnemen aan, leren van en vragen stellen over queer cultuur. Van voorstellingen en workshops tot lezingen, dansfeestjes en film. Zondag 8 oktober is hét moment om in de stad te zijn en je onder te dompelen in het gratis culturele programma. 

In deze nieuwsbrief hebben we de praktische informatie voor je op een rijtje gezet en lichten we een aantal locaties uit. Maar kijk vooral op de site voor het hele programma en alle locaties. Kies je favorieten en geniet van deze zondag! 

Bekijk het hele programma
 
Aeecbbebdad

Je mag er zijn

Zondag 8 oktober
Utrecht is de stad van verbinding. We hechten veel waarde aan diversiteit en inclusie en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Tijdens de Culturele Zondag Queer is er dan ook geen ruimte voor haat, seksisme, racisme, of enige andere vorm van discriminatie.
 
Lucas Gideon Rozendaal

Te horen in het Stadhuis

Zondag 8 oktober
Het Stadhuis is één van de verzamelplekken voor prachtige queer cultuur deze zondag. Kom luisteren naar optredens van Löna, Tano Rivers, Luz Bravo en Huize Lucas. NFFxQFFU presenteren Queer Shorts films om je te inspireren en de expositie Glasz staat voor je klaar! 
Meer over deze zondag
 
Hier is het programma in het Stadhuis
   
Wunderlust

Te zien in Bieb Neude

Zondag 8 oktober
Kom kijken naar de expositie Fluid. en luisteren naar de voorstellingen van Marleen Hendrickx, WACHT wildproducties of optredens van Cantate Zus & Zo. Laat je voorlezen door Amy Astoria en Victoria Vyper en praat mee met de Queer Talks.
 
WEB PRINT Zwermers Pancatwak jostijnligtvoetfotografie kaapstadfestivalTIlburg

Te doen in De Nijverheid

Zondag 8 oktober
Doe mee met de Drag & Draw, luister naar Shishani & Miss Catharsis en laat je inspireren door de Pan~// Catwalk. Er zijn verschillende exposities en je kunt meedoen met de Ballroom workshop of alleen kijken naar hun performance. 
Dit zie je allemaal in de bibliotheek
 
Check alles in De Nijverheid
   
Vulvafestival

Te beleven in De Kargadoor

Zondag 8 oktober
In de Kargadoor staat onder meer het Viva Vulva Festival op je te wachten met een markt, optredens, exposities en een DJ om je te laten dansen. Luister naar de verhalen van Storytelling by Soula en de poëzie van Jeff the Queer Turtle. 
 
IMG

Blokkenschema online

Zondag 8 oktober
Je kan op onze site filteren op een bepaalde soort activiteit zoals dans, spoken word of theater. Of je checkt het handige blokkenschema om je eigen route uit te stippelen vanuit tijd. Bekijk ook de handige faq als je nog vragen hebt. 
Zie het programma in De Kargadoor
 
Ga naar het blokkenschema
   
Utrecht logo klein

Contact

Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht
030 2323080
info@culturelezondagen.nl
www.culturelezondagen.nl


Facebook    YouTube    Instagram

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst