Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
Dit weekend: Rondje Singel met een stad vol gratis activiteiten!
Boor
Volop genieten van cultuur, natuur en activiteiten!
Kom samen met de stad vieren dat de singel weer rond is, dat het culturele seizoen start, dat we prachtige monumenten hebben en dat we onze stadsverjaardag van 900 jaar beleven! Of je nu van cultuur, natuur, historie en/of sportieve activiteiten houdt, je zit goed in de stad dit weekend. Varend of wandelend zul je je prima vermaken langs de singel.

In deze nieuwsbrief zetten we nog een paar tips op een rijtje en linken we je naar de praktische informatie. Zien we je dit weekend?

Benieuwd naar het hele programma?

Op www.rondjesingelutrecht.nl ontdek je de volledige programmering en het overzicht van alle activiteiten in het interactieve blokkenschema. 

Kijk en volg Rondje Singel op:
Instagram
Facebook
Youtube
 Meer informatie
Opening Kinderfestival Paardenveld
Grote nijn Jo de Viet
Kom je naar de opening van het Kinderfestival op het Paardenveld? Zondagochtend 11 september om 10:45uur wordt het kinderfestival van Rondje Singel geopend door een heel beroemd Utrechts meisje.... Kun jij al zien wie het is? Ze komt aanvaren over de singel op een heel grote boot mét toffe. Onze tip: verras je kinderen en start je Rondje Singel op het Paardenveld!
 >>>
 
Rondje Monumenten
DTFHSRTHFG
Ga je graag goed voorbereid op pad? Je kan in het programma filteren op verschillende Rondjes. Maak je liever de selectie op tijd? Kijk dan in het blokkenschema wanneer er wat te zien is. Je kunt ook zoeken op naam van een artiest of zoeken op locatie. Zo zijn er diverse manieren om je eigen favoriete activiteiten te selecteren en te zorgen dat je op tijd bij je favorieten bent. Laat je je liever verrassen? Wandel dan op je gemak langs de singel en je ziet aan de vrolijke vlaggen vanzelf waar de activiteiten zijn. >>>
 
Rondje Varen
Dhcmh
De sloepen en boten van Sloep Huren Utrecht, Sloepdelen, Utrecht Sloep Rondvaarten, Grachtenvaarders, Schuttevaer, Varen in Utrecht en het Romeinse Schip de Meern1 nemen je mee over de hoofdrolspeler van dit weekend; de Singel. Ervaar Rondje Singel vanaf het water en laat je verassen door wat je allemaal tegen komt!
 >>>
Rondje Leidsche Rijn
Schermafbeelding
Kom op zaterdag 10 september naar het speciale programma in Leidsche Rijn. Op en rond het Berlijnplein en in Castellum Hoge Woerd vind je diverse voorstellingen, workshops en optredens voor jong en oud. Er is genoeg te doen om iedereen te vermaken, of je nu wilt (kijken naar) dansen, mee wilt werken aan de vloerschildering of het nieuwe GoGaming wil testen.
 >>>
 
Dabke Night x Za'atar
AA Iris Loos

Bij veel activiteiten van Rondje Singel mag je ook zelf meedoen. Wandelen met een gids langs de singels, sportieve stormbaan of abseilen in het stationsgebied of de Dabke leren dansen bij Sonnenborgh. En neem vooral je dansschoenen mee zondag voor de tango (en andere dansmuziek) van Las Nueve die haar buitenseizoen feestelijk afsluit aan de singel. Rondje Singel beleef je samen. >>>
 
Praktische informatie
Logo liggend CMYK
Alle praktische informatie over Rondje Singel vind je op de website www.rondjesingelutrecht.nl. Rondje Singel is een samenwerking van de gemeente Utrecht, Utrecht900, Utrecht Marketing, Open Monumentendag Utrecht, Klépierre, ondernemers in het Stationsgebied, TivoliVredenburg, ZIMIHC en talloze andere culturele partners en betrokken sponsoren. Wij zijn klaar voor een heel weekend feest voor iedereen.

 >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl




Verzorgd door MailingLijst