Dit weekend: Waterpret aan het Veluwemeer!

3 years ago


Text only:

20 & 21 juni: open dagen op DroomPark Bad Hoophuizen
Klik hier voor de online versie.

Speciaal voor alle papa’s!


Dit weekend pakken we groots uit met de open dagen op ons park Bad Hoophuizen. Ter gelegenheid van vaderdag (zondag 21 juni) worden papa’s meteen even goed in het zonnetje gezet. Het hele weekend kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze mooie recreatieobjecten. Daarnaast zijn er het hele weekend vele gave watersportactiviteiten. Want Bad Hoophuizen is met zijn ligging aan het Veluwemeer bij uitstek een locatie voor de liefhebbers van watersport.


U bent van harte welkom op zaterdag 20 en zondag 21 juni op DroomPark Bad Hoophuizen!


Heel veel watersport


Kom dit weekend (of een gedeelte daarvan) lekker watersporten! Het hele weekend organiseren we gave watersportactiviteiten voor de hele familie. Jong, oud, ervaren of beginner; iedereen kan meedoen. We sluiten het weekend af met een grote wedstrijd. Hier kan iedereen laten zien wat hij/zij op het water allemaal kan.


Kijk voor het volledige programma op de website.


Wanneer u aan alle activiteiten deelneemt, betaalt u slechts € 50,-. Meld u aan voor de activiteiten via: info@windywaters.nl.


Nog niet geboekt voor dit weekend?


Wat is er nou lekkerder dan na het watersporten ontspannen op het terras van uw vakantiewoning, aan het water op Bad Hoophuizen? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar met meer dan 30% korting! Boek direct!


Zin om er toch nog even tussenuit te gaan deze maand, maar heeft u een ander park op het oog? Geen probleem! Ook op de andere DroomParken hebben wij aantrekkelijke lastminutes, die in de maand juni oplopen tot wel 40% korting!


Een aantal bijzondere woningen op Bad Hoophuizen uitgelicht:


Strandvilla


Actieprijs alleen dit weekend geldig! Grijp uw kans!
Bijzonder fraaie woning, met mooie ligging aan het water.


Supérieur


Inclusief inventarispakket!
Woning voor het ultieme vakantiegevoel.


Cube Elite


Inclusief inventarispakket!
Een innovatief model met een zeer luxe inrichting.


Een speciaal cadeau...


Exclusief tijdens de open dagen! Koop dit weekend een recreatiewoning bij DroomPark Bad Hoophuizen en profiteer van onze actie:
een gratis inventarispakket vol met leuke items voor de inrichting van uw eigen woning, ter waarde van maar liefst € 15.000,-!


Vraag naar de mogelijkheden.


DroomPark Bad Hoophuizen
Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst
Telefoon: 088 055 1500
badhoophuizen@droomparken.nl
Volg ons:
  uitschrijven | uw profiel | doorsturen     Verzonden aan Nnewsletter@newslettercollector.com door nieuwsbrief@droomparken.nl  Hoge Bergweg 16, Beekbergen, Nederland, 7361 GS  Ervaart u deze e-mail als ongewenst, klik dan hier.       

Droomparken.nl

Categories: Holidays Caravans | Camping Campsites | Holiday Webshop
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019