7x paarse heide | win het nieuwe boek van Elle van Rijn | de leukste tips voor de Uitmarkt
Super deal!

Super deal!

Zin Magazine 10: slechts € 3,75 (inclusief gratis verzending)
Zin
7x paarse heide
Ga snel, nu het nog kan!

Van half augustus tot ongeveer half september staat de heide in bloei. Uitgestrekte heidelandschappen vormen dan een fraai paars decor voor je wandeling of fietstocht. Zin tips zeven natuurgebieden waar jij je nog een paar weken kunt vergapen aan de paarse pracht. Plus links naar mooie routes.

Zin
Interview + win-actie
Schrijver en actrice Elle van Rijn: ‘Ik wil niet dat dit soort verhalen verloren gaan’

Als schrijver is ze heel vrij. Daarom schrijft Elle van Rijn liever dan dat ze acteert. Haar nieuwe historische roman Terug naar Insulinde baseerde ze op het verhaal van de 95-jarige Mary, over de oorlog in voormalig Nederlands-Indië. “Welke keuzes je maakt in tijden van oorlog bepaalt de rest van je leven.” Een bijzonder boek, waarvan wij 5 exemplaren mogen weggeven.

Zin
Mooi rood
11 niet voor de hand liggende weetjes over redheads

Dat meisjes met rode haren beter kunnen zoenen weten we dankzij Arne Jansen! In aanloop naar het Redhead Days Festival in Tilburg aankomend weekend hebben wij nog elf niet voor de hand liggende weetjes over roodharigen. Plus een link naar het festival programma.

Zin
Dit weekend: meer dan 2000 gratis optredens in Amsterdam
Kom jij ook naar de Uitmarkt?

De Uitmarkt is een driedaags, gratis cultureel festival als start van het nieuwe culturele seizoen in Amsterdam. Theater-, muziek-, opera-, dans- en cabaretoptredens – meer dan 2000 optredens in totaal – verspreid over 30 binnen- en buitenlocaties rond het Museumplein en Leidseplein, het culturele hart van de stad. Zin tipt 5 onderdelen van het festival die jij niet wilt missen!

Zin
Bijna te mooi om op te drinken
De artistieke 3D-latte art van de Japanse Kato

Terwijl de meesten van ons cappuccino drinken om de dag mee te beginnen, is dat niet genoeg voor de Japanse kunstenaar Kato. Zij waardeert niet alleen de smaak van een goede kop koffie, maar gebruikt het zwarte goud ook als inspiratie voor haar latte art.

Zin
Met legio tips, websites en 3 routes!
Rick de Leeuw fietst langs Vlaamse abdijen

Wij vroegen Rick de Leeuw en zijn vriendin Maartje Elants om de fiets te pakken en op zoek te gaan naar de mooiste abdijen en tuinen in het Vlaamse platteland. Het werden drie zomerse tochten vol bier, historie, kazen, kruiden en liefde. “De kasseien ratelen onder onze wielen, en achter de poort strekt een indrukwekkende weidsheid zich voor ons uit.”

Zin
Win kaartjes voor Maduro
Meeslepende opera over een oorlogsheld

Wat hebben een liefde in oorlogstijd en het ontstaan van de Haagse miniatuurstad Madurodam met elkaar te maken? Daarover gaat de opera Maduro, een meeslepende muziektheaterproductie over, waarvoor wij 2x 2 kaartjes mogen weggeven.

Zin
Hoge korting!
De nieuwste Zin – 44% korting

Probeer de nieuwste Zin Magazine met € 3 korting! In deze speciale editie vind je o.a. 37 tips voor een bezoek aan Vlaanderen, praten we met Bart Peeters en Hilde Van Mieghem én geven we tips voor meer rust. Bestel ‘m snel, op=op!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden