Lees in deze nieuwsbrief onder andere alles of 9 paar handschoenen die we hebben getest.
Fiets
Dit zijn de 10 meest gelezen artikelen van 2021

Het jaar 2021 zit er bijna op. Hoewel we de afgelopen jaren snel willen vergeten en we liever vooruitkijken, is het wel leuk om nog één keer terug te blikken. Wij zochten uit welke artikelen in 2021 het meest gelezen werden op Fiets.nl. Een overzicht!

Fiets
9 paar handschoenen getest

Het najaar schuift naar achteren, de winter kwakkelt vaker en voor je het weet is het alweer voorjaar. Daarom testen we nu even geen hardcore winterhandschoenen, maar exemplaren geschikt voor milde temperaturen.

Fiets
Getest: Cannondale SuperSix EVO SE

Gravelbikes hebben ieder zo hun eigen karakter. Wij zoeken er eentje om mooie lange dagtochten mee te maken. Deze Cannondale wellicht? Hij is er in een cross- en graveluitvoering. Wat zijn de verschillen?

Advertorial
Fiets
 
Koop nu de nieuwe editie van Fiets

Deze maand testen we twee nette en betaalbare racers, van Massini en Zannata. Beide fietsen kosten rond de 1.500 euro. Waar schuilt het addertje? Ook testen we pompen en reinigers met een accu. Erg handig. Maar zijn ze echt nodig? We spraken daarnaast vier lezers die onlangs een nieuwe bolide hebben aangeschaft. Leveringsproblemen? Laat je niet afschrikken. Gebruik nu bij je bestelling kortingscode FTS0122 en betaal slechts €5,95!

Fiets
Fiets Travel

Heb jij ook zo’n zin in een lekkere zonnige fietsvakantie? Nou wij bij Fiets ook. Dus zijn we ons eigen reisbureau gestart. Hoewel, niet helemaal zelf gestart. We bieden je vanaf nu fietsreizen aan onder onze eigen naam, maar achter de schermen wordt alles geregeld door Cycle-Travel, een reisbureau gespecialiseerd in fietsreizen voor de sportieve fietser.

Fiets
European Divide Trail

De European Divide trail (EDT) loopt in 7600 kilometer van het noorden van Noorwegen naar het zuidwestelijkste puntje van Portugal, we schreven er al eerder over. Tijdens zijn vakantie in de Algarve maakte Ronald Jacobs al bikepackend een ronde met daarin de 250 kilometer van het Portugese deel van de EDT. Onderweg kwam hij een aantal merkwaardige situaties tegen.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden