Dit zijn de 10 mooiste reizen naar Australië!

7 months ago


Text only:

De 10 mooiste Australië reizen op een rijtje | Webversie

Wil jij de prachtige landschappen van Australië ontdekken? Snorkelen bij Great Barrier Reef, oog in oog staan met een kangoeroe en slenteren door Sydney zullen dan vast op je lijstje staan. Wij hebben de mooiste reizen vast voor je geselecteerd. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Rondreis door Zuidwest Australië

Vanaf € 725 - exclusief vlucht

Verwonder je met deze auto rondreis van SNP aan eucalyptus regenwoudreuzen, slenter door laid back Perth, ontdek de ruige en maagdelijke oceaankust en proef de lekkerste wijnen in Margaret River.

Meer reizen van SNP

Ontdek de verlaten Westkust!

Vanaf € 2.109 - inclusief vlucht ✈

De westkust: veelal onbekende nationale parken met een interessante variatie aan landschappen en een indrukwekkende fauna/flora. Ontdek authentiek Australië met Pacific Island Travel!

Lees meer over Karijini N. P.

Van Melbourne naar Sydney

Vanaf € 1.895 - exclusief vlucht

Met deze reis treed je in de voetsporen van 3 op Reis! TravelEssence maakte in samenwerking met BNN namelijk een reis langs de Zuidoostkust van Australië voor het programma 3 op Reis.

Lees meer over Sydney

Amazing South West Coast

Vanaf € 500 - exclusief vlucht

Maak kennis met de heerlijke wijnen van Margaret River, wandel door de toppen van de reusachtige Karri-bomen in het Walpole-Nornalup National Park en bezoek 'de witste stranden van Australië' in Esperance.

Meer reizen van Tenzing Travel

Tasmanië-selfdrive

Vanaf € 768 - exclusief vlucht

Tasmanië is wellicht niet je eerste associatie met Australië. Maar dit eiland heeft veel weg van Nieuw-Zeeland en is zeker de moeite waard. Riksja Australië neemt je mee!

Meer reizen van Riksja Travel

Australië Flycamper

Vanaf € 2.115 - inclusief vlucht ✈

Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen. Met deze flycamper van Pacific Island Travel kun je zelf je route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn gereserveerd.

Meer aanbieders van camperreizen

Ontdek de Outback!

Vanaf € 840 - exclusief vlucht

Ontdek met Evaneos de Outback: een buitengewoon natuurgebied met woestijnvlaktes, verweerde bergketens, rotsachtige kloven en de meest heilige plaatsen van de Australische Aboriginals.

Meer reizen van Evaneos

Australië & Nieuw-Zeeland

Vanaf € 4.495 - inclusief vlucht ✈

Ontdek tropische gebieden in het extreme noorden en droge woestijngebieden in het centrum tot ruige kustlijnen in het zuiden van Australië. Nieuw-Zeeland is één van de schoonste én mooiste landen ter wereld!

Meer reizen van Djoser

Tropisch Noord-Queensland

Vanaf € 4.895 - inclusief vlucht ✈

Queensland, de plek waar Aboriginal cultuur, het oudste regenwoud en het grootste rif ter wereld elkaar ontmoeten! Met Travel essence ontdek je deze regio geheel in stijl.

Meer aanbieders van luxe reizen

Kickstart Ultimate Oz

Vanaf € 635 - exclusief vlucht

Een week lang ga je met andere startende backpackers uit o.a. Engeland, Canada en België on tour in en rond Sydney. Direct nieuwe vrienden maken die van over de hele wereld komen!

Meer reizen van Activity International

Meer Australië inspiratie

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden


Nieuw-zeeland.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019