Dit zijn de 10 mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland!

6 months ago


Text only:

De 10 mooiste Nieuw-Zeeland reizen op een rijtje | Webversie

Met een camper de prachtige landschappen van Nieuw-Zeeland ontdekken? Of toch liever op een luxe manier door dit schitterende land reizen? We hebben de mooiste Nieuw-Zeeland reizen van oktober voor je geselecteerd. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

B&B North Island

Vanaf € 973 - exclusief vlucht

Indrukwekkende reis van Tenzing door het Noordereiland van Nieuw-Zeeland waarbij je in twee weken meer leert over de Maori-cultuur en het verleden van het land, terwijl je overnacht in sfeervolle B&B's.

Meer reizen van Tenzing Travel

Camperreis Nieuw-Zeeland  

Vanaf € 2.020 - inclusief vlucht ✈

Met deze fly-camper van Pacific Island Travel kun je zelf de route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor je gereserveerd. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.

Meer aanbieders van camperreizen

Beste van Nieuw-Zeeland

Vanaf € 2.709 - inclusief vlucht ✈

Tijdens deze reis van FOX kom je langs de hoogtepunten van zowel het Noorder- als het Zuidereiland en ontdek je spectaculaire fjorden en imposante gletsjers. De huurauto is inclusief bij de prijs!

Meer aanbieders van fly drives

Bergen en regenwouden

Vanaf € 1.211 - exclusief vlucht

Lekker wandelen? De mogelijkheden op het Zuidereiland zijn onbegrensd. Een kort rondje van SNP over het afwisselende Zuidereiland, dat op vele manieren, naar je eigen smaak, uitgebreid kan worden.

Meer reizen van SNP

Eigenwijs Nieuw-Zeeland  

Vanaf € 1.787 - exclusief vlucht

In drie weken langs de highlights van Nieuw-Zeeland met Riksja Travel. Gaan en staan waar je wilt terwijl je slaapplekken al voor je geregeld zijn. Dit is Nieuw-Zeeland op je eigen manier en mooi gerpijsd.

Meer reizen Riksja Nieuw-Zeeland

Hoogtepunten Zuidereiland

Vanaf € 5.999 - inclusief vlucht ✈

Deze veelzijdige reis neemt je in 3,5 week mee langs alle hoogtepunten van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Travel Essence heeft een mix gemaakt van leuke, kleinschalige accommodaties.

Meer aanbieders van luxe reizen

Nieuw-Zeeland en Rarotonga

Vanaf € 2.385 - inclusief vlucht ✈

Deze aanbieding van Pacific Island Travel combineert een reis door Nieuw- Zeeland met een gratis stopover op Rarotonga, het bijzonder mooie hoofdeiland van de Cook Eilanden.

Lees over de Nationale Parken

Van kust naar gletsjer

Vanaf € 113 - exclusief vlucht

Ruige kliffen, slingerende wegen langs gletsjers en brede zandstranden; de westkust van Nieuw-Zeeland. Tijdens deze bouwsteen van Riksja reis je langs de kust op weg naar de ijsmassa van Fox Glacier.

Meer Nieuw-Zeeland bouwstenen

Australië & Nieuw-Zeeland

Vanaf € 4.695 - inclusief vlucht ✈

Extreme schoonheid In Nieuw-Zeeland op het Noorder- en het Zuidereiland en de tropische gebieden, droge woestijngebieden en ruige kustlijnen in Australië, gecombineerd in één Djoser reis.

Meer aanbieders van groepsreizen

Kids in New Zealand

Vanaf € 2.250 - exclusief vlucht

Van het noorden van het Noordereiland tot het zuiden van het Zuidereiland; in een maand tijd zien jullie bergen, gletsjers, meren en vulkanen, maar ook gezellige steden, tropische stranden en palmbomen.

Top 7 plekken voor kinderen

Meer Nieuw-Zeeland inspiratie

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden


Nieuw-zeeland.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019