Mis vooral ook onze #pro-tip niet!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Het gaat echt gebeuren: volgende week gaan we EINDELIJK genieten van zomerse temperaturen! 🌡️ Be prepared met onze 6 BESTE zomertips 🌞 We trappen af met een klassieker... de vliegendeken

SHOP VLIEGENDEKENS >

Een vliegendeken is dus wat ons betreft de #1 musthave voor je paard. Het voorkomt irritatie en beten, waardoor je paard lekker comfortabel blijft!

SHOP NU >

Niks is zó vervelend voor je paard als al dat gezoem. gekriebel en geprik aan zijn hoofd. Gevoelige ogen en oren? The worst! Ga daarom altijd voor een fijn vliegenmasker.

SHOP VLIEGENMASKERS >

Een eczeemdeken is speciaal ontworpen voor paarden met een gevoelige huid die lijden aan zomereczeem. Hier kan je eczemer dus écht niet zonder!

SHOP NU >

Effectieve oplossing om insecten op afstand te houden zónder chemicaliën! Eenvoudig aan te brengen op dekens, halsters en stal om een beschermende barrière te creëren.

SHOP GEURMIDDELEN >

Belangrijk voor het behoud

van de vochtbalans en elektrolytenniveau tijdens warm weer en intensieve trainingen. Helpt uitdroging te voorkomen en bevordert de hydratatie.

SHOP ELEKTROLYTEN >

Met die warme temperaturen zal je paard je dankbaar zijn met een heerlijke douche! 🌞 De citronella wash van NAF is lekker verfrissend en makkelijk in gebruik. Pro-tip: ga voor een uitgebreide wasbeurt met de handige spuitpistool met zeepdispenser!

SHOP NU >
PAARD >
RUITER >
CADEAUS >
STAL >
HOND >
SALE >
JOUW DICHTSBIJZIJNDE FILIAAL >