Ontdek West-Canada met de kids. | Webversie

Bergen, meren en grizzly's. Ontdek West-Canada met de kids! - Kies "Geblokkeerde inhoud weergeven" om alle beelden in te laden

Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

In deze nieuwsbrief
  • Avontuurlijk West-Canada
  • 8 tips voor kinderactiviteiten
  • Reisaanbiedingen Travelnauts
  • Meer Getaway Travel
Emma van Kampen

Emma van Noord-Amerika.nl

“Ik ben als kind verliefd geworden op West-Canada! De ongerepte landschappen maken dit de coolste bestemming voor kids.”

Canada beschikt over eindeloze natuur, in de buitenlucht zijn is goed voor jonge kids. Daarom is West-Canada dé bestemming om met de kids te ontdekken. Laat je verrassen door de leukste activiteiten voor de hele familie. Voor jong en oud is er genoeg te beleven! 

In deze nieuwsbrief nemen we je mee naar het avontuurlijke West-Canada en bezoeken we Vancouver Island, waar je grizzlyberen spot in hun natuurlijke habitat. Hier begint je reis!

Travelnauts
Avontuurlijk West-Canada
Beren spotten vanaf de boot

Beren spotten vanaf de boot

Op Vancouver Island maak je een boottocht en spot je grizzly’s vanaf het dek. Zodra je een beer een zalm hebt zien verslinden, wil je nooit meer aanmeren.

Liefs van de redactie

Sorry

FAQ: Waarom zeggen Canadezen zo vaak 'sorry'? 

Dat Canadezen vaak ‘sorry’ zeggen is een understatement. Ze verontschuldigen zich voor de gekste dingen. Benieuwd waarom?

Lees hier ons antwoord 

8 tips voor Canada met de kids

8 tips voor Canada met kids

Kajakken in helderblauw water, wandelen naar hoge uitkijkpunten en orka’s spotten: ontdek de leukste activiteiten voor kids in West-Canada.

Bekijk de 8 activiteiten

Van Oost- naar West-Canada

Van Oost- naar West-Canada

Wil je heel Canada ontdekken? Reis dan van Oost- naar West-Canada. Ontdek de bruisende steden, hoge bergtoppen en schitterende wateren.

Ontdek de route

Welk cijfer geef jij West-Canada?

Ben jij ook in West-Canada geweest? Deel je reiservaring op NoordAmerika.nl en wie weet sta jij binnenkort met jouw foto's en review op de website en in de nieuwsbrief!

Geef je cijfer
Travelnauts
Top 3 reizen
Reisspecialist Travelnauts

Travelnauts
Experts in verre gezinsreizen

"Maak een fietstocht met gids, een leuke manier om samen met de kinderen de bruisende stad Toronto te leren kennen."

West-Canada; Indianen, cowboys en avontuur
Prachtige natuur, beren en walvissen spotten en mooie steden; West-Canada heeft het allemaal! Juist deze afwisseling en diversiteit maakt dit een bijzondere reis, geschikt voor het hele gezin. Boek deze reis vanaf € 1.895 p.p.

 Oost-Canada: Walvissen, watervallen en overweldigende natuur
Oost-Canada heeft gezinnen veel te bieden; bezoek steden zoals Toronto en Montréal, ga samen met de kinderen de Niagara watervallen bewonderen en geniet van natuurschoon en wildlife. Boek deze reis vanaf € 1.995 p.p.

Canada per camper
Een avontuurlijke camperreis met het gezin door het bijzondere Canada… wie droomt daar nou niet van? Ruige natuur, geweldige routes en samen met de kinderen kamperen in de natuur. Prijs op aanvraag.

Meer Getaway Travel
Win een Zip en Flip-knuffel

Win een Zip en Flip-knuffel

Vindt je kind het lastig om een lange reis te maken? Doe dan mee aan de prijsvraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van de beregezellige Zip en Flip-knuffel!

beantwoord de prijsvraag

Word jij de nieuwe columnist?

Word jij de nieuwe columnist?

Houd jij van schrijven, en ga jij langere tijd op reis of zelfs wonen in Noord-Amerika? Meld je aan als columnist en wie weet zie je jouw artikelen binnenkort terug op onze site.

MAIL CONTACT@NOORDAMERIKA.NL

Gezondopreis
GGD Reisvaccinaties
VisumCentrale

Je ontvangt deze NoordAmerika.nl nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeurenAfmelden

Fotocredits: Coastal Elite