Nieuw seizoen Beste Zangers | Muziekfeest op het Plein
 
Bekijk de online versie
 
 
Beste Zangers
Nieuw seizoen Beste Zangers
Muzikale verrassingen
Welke hit of verborgen parel zal het nieuwe seizoen van Beste Zangers brengen? Aan de artiesten zal het niet liggen! Het belooft weer een mooie editie te worden met muzikale verrassingen, ontroerende optredens en bijzondere momenten. 
Deze artiesten doen mee
 
Sterren muziekfeest op het plein
Mis het niet en feest met ons mee!
Het leukste muziekspektakel van het land kon weer doorgaan. In Arnhem ging het los met de grootste Nederlandstalige artiesten. Kon je er niet bij aanwezig zijn? Niet getreurd! Vrijdagavond 16 juli om 20.30 uur zie je een registratie op NPO 1.
Meer van Sterren muziekfeest op het plein
 
 
 
Olympische Dromen
Dafne Schippers ligt te piekeren in bed
'Die ongelukkige val, thuis, van de trap. En dan die dubbele hernia na jaren van topsport, Dafne Schippers heeft al een tijd lang last van haar rug. Ze verlangt naar de dagen dat snelheid en haar gevreesde acceleratie als vanzelf leken te komen. Tijdens lange avonden in bed is het nu piekeren geblazen. Tussen de ruggenwervels zit nog maar weinig kraakbeen. En dat doet pijn.'
'In die schreeuw zat alles. Bevrijding, de wil om te winnen, strijdlust'
 
 
 
Roeien
On The Record: Onze weg naar Tokio
Alles opofferen voor je droom
Drie Olympische roeisters hebben ieder een eigen verhaal, maar delen een huis, dezelfde drive, hetzelfde doel en een onverwoestbare vriendschap. Waar uitstel voor de één een vloek blijkt, is het voor de ander een zegen. Hoe is het om alles opnieuw op te offeren voor de Spelen?
Bekijk deze unieke online serie nu
 
Sportlab Sedoc
Een gouden combinatie
Wat is de beste fiets voor een wielrenner? Op welke hardloopschoen loop je het hardst? En waarom eet een topsporter 100 kipnuggets per dag? Interessante ontdekkingen zie je in Sportlab Sedoc. Want sport kan niet zonder de wetenschap en de wetenschap leert weer van sporters.
Meer weten over de bevindingen
 
 
 
Prinsengrachtconcert
Imponerende zang op de gracht
Op het podium van het Prinsengrachtconcert hoor en zie je klassieke muziek voor de kenner, de liefhebber en de nieuwsgierige. Locatie, sfeer en muziek zorgen voor een unieke beleving. Dit jaar staat de stem centraal, met op het podium een tenor, bariton, sopraan en een gospelkoor. Voorafgaand aan het Prinsengrachtconcert vindt het Kinderprinsengrachtconcert plaats, waar drie talentvolle jonge musici optreden met bekende popartiesten.
Deze zangers en musici betreden de pontons
 
 
 
Nu te Zien!
Aandacht voor de schaduwkanten van de Gouden Eeuw
We tippen 6 tentoonstellingen die ingaan op ons koloniaal en slavernijverleden. Zo neemt het Rijksmuseum je, aan de hand van tien persoonlijke en waargebeurde verhalen, mee langs het slavernijverleden en de rol van Nederland daarin.
Leerzame tentoonstellingen
 
Close Up
Bekende figuren geschilderd op gigantisch formaat
Yan Pei-Ming staat bekend om zijn enorme doeken. De oorspronkelijk uit Shanghai afkomstige kunstenaar schildert bekende figuren uit de wereldgeschiedenis. Hij werkt consequent in zwart-wit en alle grijstinten daartussen.
Meer over deze bijzondere documentaire
 
 
 
Meer nieuws
Geef je op voor een nieuw seizoen Make-up Cup
Kom je ook naar de ZappsportKantine?
Adem innnn, adem uit...
Emigratieplannen? - Laat Ik Vertrek je volgen
Nederland staat op tegen kanker - In het teken van de toekomst
 
 
       
Nieuwsbrief doorsturen       Wijzig je e-mailadres       (Tijdelijk) Afmelden      Privacyverklaring