ELF Voetbal nieuwsbrief van 05-12-2019
Dit zijn de drie opties voor de zeer gewilde Maurice Steijn

Maurice Steijn werd eerder dit seizoen ontslagen als trainer van Al-Wahda FC in de Verenigde Arabische Emiraten. De Nederlandse oefenmeester lijkt zijn pijlen nu te kunnen richten op een terugkeer naar de Eredivisie. Drie Eredivisionisten willen hem naar verluidt terughalen.


Lees verder
Hoe Ajax en PSV strijden om de handtekening van Angeliño

Angeliño liet de Eredivisie afgelopen zomer achter zich, maar krijgt wellicht de mogelijkheid om terug te keren in Nederland. De linkervleugelverdediger kan bij Manchester City niet rekenen op veel speeltijd en wordt inmiddels begeerd door Ajax en PSV.

Lees verder
Deel 11: deze jeugdspelers kloppen op de deur bij NAC Breda

Het Nederlandse voetbal kende een dip van zo’n vier jaar, maar ondertussen breekt talent na talent door. Eerst waren het voornamelijk verdedigers die op de deur klopten, maar nu is ons land ook voorzien van de nodige mogelijkheden in aanvallend opzicht. We kijken alvast verder en bekijken per club welke talenten er nog meer staan te popelen om in de Eredivisie te mogen spelen. Deel 11: NAC Breda.

Lees verder
Hoe de familie Cleonise in 2018 Ajax definitief achter zich liet

Met het vertrek van Denilho Cleonise naar Genoa kwam er in 2018 een einde aan een familietijdperk in de jeugdopleiding van Ajax. De toen zestienjarige linksbuiten ging zijn geluk beproeven in Italië. Dinsdag maakte hij zijn basisdebuut in een bekerduel van Genoa.

Lees verder
Van probleemkind tot pechvogel: de bewogen loopbaan van Zakaria Labyad

Ajax kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op Zakaria Labyad, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. Labyad was eindelijk bezig aan een opmars in Amsterdam tot pure pech voor nieuw oponthoud in zijn ontwikkeling zorgde. Het past bij de tumultueuze loopbaan van de nog altijd pas 26-jarige dribbelaar. 

Lees verder
Pas met een B-elftal slaagt Liverpool erin meer dan vier keer te scoren

Divock Origi, Xherdan Shaqiri, Adam Lallana. Allemaal kregen ze van Liverpool-coach Jurgen Klopp voor het eerst een basisplek in de Premier League dit seizoen.  En ook voor het eerst: Liverpool won met vijf goals.

Lees verder
Onder de loep: Ché Nunnely

Ché Nunnely is de laatste weken flink op dreef bij Willem II. De rechtsbuiten was de grote man tegen PSV en ook afgelopen week was Nunnely van grote waarde voor de verrassende Tilburgers. Komende vrijdag neemt hij het op tegen zijn oude club: Ajax.

Lees verder
Afrikaans Voetballer van het Jaar: dit zijn de tien genomineerden

André Onana en Hakim Ziyech behoren anno 2019 tot de absolute top van het Afrikaanse voetbal. De twee Ajacieden dingen mee om de titel ‘Afrikaans Voetballer van het Jaar’, die op 7 januari 2020 vergeven wordt. De concurrentie is echter moordend, zo blijkt uit het imposante rijtje genomineerden.

Lees verder
Deel 10: deze jeugdspelers kloppen op de deur bij ADO Den Haag

Het Nederlandse voetbal kende een dip van zo’n vier jaar, maar ondertussen breekt talent na talent door. Eerst waren het voornamelijk verdedigers die op de deur klopten, maar nu is ons land ook voorzien van de nodige mogelijkheden in aanvallend opzicht. We kijken alvast verder en bekijken per club welke talenten er nog meer staan te popelen om in de Eredivisie te mogen spelen. Deel 10: ADO Den Haag.

Lees verder
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers28-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Newcastle United - Everton FC28-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Watford FC - Aston Villa28-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Manchester City - Sheffield United28-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Southampton FC - Crystal Palace28-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen