Wanneer is een laag vetpercentage ongezond?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

FITNESS

Wanneer is een laag vetpercentage ongezond?

Je hebt doelen om droog te worden, maar hoe droog is nog gezond? In dit artikel zoomen we in op wat gezond is, en belangrijker nog: wat niet. 

 
 
Men's Health
 

GEZONDHEID

Dit zijn de échte gezondheidsvoordelen van minder alcohol drinken

We krijgen het vaak genoeg te horen; alcohol is een grote risicofactor voor hart- en vaatziekten, diabetes, hersenbeschadiging, leverziekte ga zo maar door. Een trieste riedel. Laten we het een keer op een positieve manier omdraaien: wat heb je er écht aan om een glaasje minder te drinken? En wat doet een alcoholvrije maand?

 
 
Men's Health
 

PSYCHE

7 boeken over persoonlijke doelen stellen en behalen

Doelen bestaan ook buiten het veld, alleen zijn die - mits je geen twee linkerbenen hebt - lastiger te realiseren dan een doelpuntje. Een grote factor daarin is een teveel aan ruis, een gebrek aan helderheid. En daar kunnen de volgende 7 boeken bij helpen.

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Hoe je met calisthenics een droomlichaam kweekt

Je doet even je ogen dicht en er staat een nieuw calisthenicspark om de hoek. Compleet met optrekstangen, dip bars, verhoogde plateaus én een groepje afgetrainde gasten - zonder shirts - dat moeiteloos aan hun achtste setje muscle-ups begint. Niet eerlijk, gezien de meeste van ons het na tien minuten aanrommelen wel gezien hebben. 30 push-ups en 10 pull-ups later eindig je weer thuis op de bank. Niks om je voor te schamen zeggen de experts van Calisthenics Family: ‘Calisthenics kun je leren!’