ELF Voetbal nieuwsbrief van 13-01-2020
Dit zijn de ELF gevaarlijkste aanvalsduo's van Europa

Met de tweede seizoenshelft en de knock-out fases van de continentale toernooien voor de boeg, kijkt ELF Voetbal terug op het eerste deel van het seizoen. Welke aanvalsduo's scoorden de meeste doelpunten? 


Lees verder
Een weekend in het spoor van Liverpool, leger des heils op voetbalschoenen

Wie wint heeft vrienden. Oké, Jennifer Lopez was twintig jaar geleden ook hot, maar wat Liverpool Football Club anno 2020 met de wereld doet is echt niet meer normaal. De club heeft een authentiek imago kunnen koppelen aan een ijzersterke marktstrategie en plukt daar in alle uithoeken van de wereld de vruchten van. Zo ook in Oostende, ondervond ELF Voetbal dit weekend aan den lijve.

Lees verder
Eredivisieclubs terug in Nederland: dit waren de meest opvallende oefenuitslagen

De afgelopen dagen arriveerden de ene na de andere Eredivisieploeg weer in Nederland. Na een week vol trainingen en oefenwedstrijden in tropische oorden zijn alle ploegen weer terug om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, die over vijf dagen van start gaat. Welke ploegen verrasten tijdens de buitenlandse oefencampagnes? En welke teams stelden teleur?

Lees verder
Hoe Ajax in Qatar een veelbesproken trainingskamp kende

De winterstop zit er alweer bijna op en dus is Ajax weer onderweg naar Nederland. Het trainingskamp in Qatar zorgde voor een aantal interessante gebeurtenissen. ELF Voetbal blikt terug op het trainingskamp van de Nederlandse recordkampioen.

Lees verder
Babel terug in Amsterdam: hoe pakten de 7 laatste winterse transfers van Ajax uit?

Ryan Babel gaat aan zijn derde periode in Amsterdam beginnen. Zaterdagavond haalde Marc Overmars de Oranje-international definitief terug naar Ajax. Op huurbasis is de aanvaller komend half jaar in de Johan Cruijff Arena te bewonderen. Hoe pakten de wintertransfers van Ajax in de afgelopen tien jaar uit?

Lees verder
De geschiedenis die Cristiano Ronaldo schreef met zijn optreden tegen AS Roma

Of hij aan kwaliteit heeft ingeboet nu bij Cristiano Ronaldo de jaren gaan tellen? Nou, nee. De laatste weken heeft de Portugees het zelfs flink op zijn heupen, haast als nooit tevoren. De wedstrijd tegen AS Roma was er weer eens een voor in de geschiedenisboeken.

Lees verder
De gevolgen van de blessure van Juventus-verdediger Demiral

De rollen gaan zich weer omdraaien. Althans, die verwachting is er nu Merith Demiral geblesseerd is uitgevallen in de topper tegen AS Roma. Ineens is Matthijs de Ligt weer volop in beeld voor een basisplaats bij Juventus.

Lees verder
Deze wedstrijden geven je werkweek een boost

Het weekend zit er alweer bijna op en dus staat de werkweek voor de deur. Het zal niet meteen tot enthousiasme leiden bij de lezers, maar als troost zetten we de voetbalwedstrijden op een rij die je werkweek een boost kunnen geven. In Engeland, Italië en Frankrijk staan er namelijk een aantal mooie wedstrijden op de rol.

Lees verder
Onder de loep: Bayern-talent Alphonso Davies

Jarenlang waren het Franck Ribéry en Arjen Robben die de vleugels bij Bayern München bezet hielden. Beide spelers werden absolute Bayern-legendes, maar ook Ribery en Robben gaan niet eindeloos mee. Afgelopen zomer zetten beide aanvallers een punt achter hun loopbaan in de Bundesliga. 

Lees verder
Bayern München - Leipzig RB08-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Mainz 05 FSV08-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - SC Paderborn 0708-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Newcastle United08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Paris Saint-Germain - Olympique Lyon08-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen