Beste Zangers | Ik Vertrek | De Poli
 
Bekijk de online versie
De strijd om de gouden baton barst vanaf zondag 3 december weer los! In een gloednieuw seizoen van Maestro duiken zeven bekende Nederlanders in de wereld van de vierkwartsmaten, partituren en slagpatronen. Klik op bovenstaande afbeelding en maak kennis met de dirigenten in spe.
 
 
Beste Zangers
Wie zingt welk duet met elkaar?
Het einde van seizoen 16 van Beste Zangers is helaas in zicht, maar niet voordat iedereen nog één keer alles uit de kast heeft gehaald. Het toetje van Beste Zangers, de kers op de taart: de duetten aflevering.
Bekijk de eerste beelden
 
100 jaar AVROTROS
Het Grote Songfestivalfeest
Fan van het Eurovisie Songfestival? Dan kun je je hart weer ophalen. Op donderdag 16 november 2023 vindt Het Grote Songfestivalfeest weer plaats. Artiesten als Johnny Logan, Keiino en Charlotte Perrelli zijn van de partij.
Kom je meefeesten?
 
 
 
Ik Vertrek
Een weerzien met familie Freeling en familie Van der Linden
Ken jij ze nog? In deze follow up van Ik Vertrek brengen we opnieuw een bezoek aan familie Freeling die vijf jaar geleden in Italië een vervallen boerderij kocht. En nemen we een kijkje bij de luxe camping van familie Van der Linden in het Franse Lot-et-Garonne.
Hoe gaat het anno 2023 met deze avonturiers?
 
 
 
Het geheim van de Meester
Dit kun je verwachten in het tweeluik van 'De Schreeuw'
Alles wordt uit de kast gehaald om het geheim van Munch te ontrafelen. De teamleden gaan in Noorwegen op zoek naar sporen die de Noorse schilder daar achterliet om zo goed mogelijk zijn leefwereld, inspiratie en emoties te begrijpen.
Bekijk de uitzendingen
 
Het geheim van de Meester
Maak kans op een reis naar het originele werk van Munch
Raak jij geïnspireerd door het aangrijpende werk van Munch? Maak je eigen versie van 'De Schreeuw', het mag in elke kunst- en stijlvorm, de keuze is aan jou! Stuur je werk in en maak kans op een verzorgde reis naar het originele werk in Oslo! 
Doe mee!
 
 
 
De Poli
Geen ongemak blijft onbespreekbaar in deze komische serie
Harold Bens is hoofd van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. Zijn dochter Esther, gynaecoloog in hetzelfde ziekenhuis en tevens opgeleid door haar vader zelf, vindt zijn werkwijze niet meer van deze tijd. Ze wil een modernere aanpak, tot grote frustratie van haar vader...
Alles wat je moet weten over De Poli
 
 
 
Meer nieuws
Regiedebuut Mark van Eeuwen bij Flikken Rotterdam
De Wereld van Morgen 2023: hoe zien onze huizen er over 20 jaar uit?
Win kaarten voor opnamen van Dit Was Het Nieuws!
6 x wat je nog niet wist over 'De Schreeuw'
Eerste KinderTheaterWeek van start!
 
 
       
Nieuwsbrief doorsturen       Wijzig je e-mailadres       (Tijdelijk) Afmelden      Privacyverklaring