Niels is de beste dierenkenner van Nederland en neemt jou nog één keer mee in de meest bijzondere dierenfeitjes. Nu Niels de beste dierenkenner van Nederland is geworden, betekent dat jij dat ook kan! Kijk je mee naar de laatste video? Niels gaat naar de olifanten, stokstaartjes, neushoorns, tijgers, zebra’s en nog veel.

Spannende vogelverhalen

Stel je voor: je wandelt door Snavelrijk en plotseling sta je oog in oog met vale gieren, kroeskoppelikanen, nimmerzatten en zilverreigers. Op nog geen meter afstand spreidt de gier zijn enorme vleugels en verderop klappert de pelikaan met zijn grote snavel. Vogels zijn echt bijzonder en hebben elk hun eigen spannende verhalen. Welke avonturen deze vogels beleven, vertelt dierverzorger Hielko. Luister nu naar de nieuwste aflevering van onze podcast BRUL op Spotify!

Plan je bezoek

Bestel nú je tickets voor DierenPark Amersfoort met tot € 5,- online korting. Of kom met een abonnement een jaar lang op ontdekking tussen de dieren, na twee bezoeken voordelig! Kom je ook op bezoek?

Wat is er te doen?

Benieuwd wat je de komende weken beleeft in DierenPark Amersfoort? Bekijk de parkagenda! Iedere vakantie hebben wij een speciaal programma.

Onze dieren

Bekijk allerlei dierenactiviteiten en informatie over onze dierbewoners. Ga thuis aan de slag met leuke spelletjes én kom ook wat te weten over de dieren. Veel plezier!