ELF Voetbal nieuwsbrief van 30-03-2020
Dit zijn de mooiste wedstrijden die Ajax deze eeuw speelde

Inmiddels wordt er door de coronacrisis al weken niet gevoetbald in Europa en dus is het voor de voetballiefhebber een erg saaie tijd. In dit artikel proberen we de Ajax-supporters wat op te fleuren, door terug te blikken op de mooiste wedstrijden van de eeuw van hun club.


Lees verder
ELF Voetbal 3: Ziyech, Kluivert, Bosz, Adekanye, de boekenclub van Heracles en meer!

Coronavirus of niet. De nieuwe ELF Voetbal is er weer. In deze editie interviews met onder andere Justin Kluivert, Peter Bosz, Alfred Schreuder, Bobby Adekanye en Somália. We gingen op bezoek bij de boekenclub van Heracles Almelo, liepen mee met sc Heerenveen-gastvrouw Judy Bruinsma en spraken met de eeneiige tweeling van MVV, Shermar en Shermaine Martina. En volop aandacht voor het afscheid van Hakim Ziyech. En nog veel meer!

Lees verder
PANNA! 48 met Kluivert, Mbuyamba, Zirkzee, Ruud Gullit, Ajax-speelster Kay-lee en ingooitips

Bah, wat saai zo zonder voetbal! Net nu de competities echt spannend werden, legt het coronavirus alles lam. Gelukkig is de nieuwe PANNA! er weer! Haal nummer 48 snel in huis! Weer met superveel leuke verhalen, quizzen en strips.

Lees verder
Patrick Joosten (2/2): ‘Mijn band met Ghana is hechter geworden’

Patrick Joosten speelde in zijn jongere jaren jeugdinterlands voor Oranje, maar een deel van zijn roots ligt in Ghana. Lange tijd was zijn band met het Afrikaanse land niet heel hecht, maar sinds afgelopen winter heeft Joosten meer interesse gekregen in het land van zijn vader.

Lees verder
Avonturier Jeroen Tesselaar: ‘Ik heb met Quick Boys voor zekerheid gekozen’

Jeroen Tesselaar (31) speelde op het hoogste niveau in Nederland, in Schotland en in Israël. In de winter van 2019 streek hij neer bij Quick Boys. Een halfjaar later ging hij nog wel op zoek naar een nieuwe club, maar de zekerheid won het dit keer van het avontuur. Tesselaar tekende twee jaar bij en groeide uit tot de leider in de defensie van de club uit Katwijk.

Lees verder
Schrijf je in voor de PANNA! Football Experience!

Wil jij ook ervaren hoe het is om te leven als een echte profvoetballer? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Football Experience en ontvang 15% vroegboekkorting op dit geweldige voetbalkamp!

Lees verder
Dit zijn de mooiste foto's van de legendarische wedstrijd Spanje - Nederland

Door de coronacrisis ligt het voetbal in vrijwel de gehele wereld stil. Om de voetballoze maanden door te kunnen komen, worden er wekelijks wedstrijden uit het verleden uitgezonden. Vandaag is op NPO1 de wedstrijd tussen Nederland en Spanje uit 2014 te zien. In dit artikel zetten wij de mooiste foto's van die wedstrijd op een rij.

Lees verder
Hoe Cocu namens Derby County opnieuw aast op Ferdi Kadioglu

De Nederlandse enclave bij Derby County lijkt komende zomer nog groter te gaan worden. Manager Phillip Cocu is in zijn zoektocht naar versterkingen namelijk uitgekomen bij Ferdi Kadioglu. Bij Fenerbahce SK werkten Cocu en Kadioglu al kortstondig samen.

Lees verder
De bijzondere stappen van Groningen-aanwinst Wessel Dammers

Wessel Dammers verruilt Fortuna Sittard komende zomer voor een avontuur bij FC Groningen. De centrale verdediger wordt door de Groningers transfervrij overgenomen van de Limburgers. Na een pas op de plaats is dit een fraaie stap vooruit voor de 25-jarige Dammers.

Lees verder