Dit zijn de nieuwe wellnestrends 😍 😍 😍

2 months ago


Text only:

Welke gaat u volgen?
FRISSE WELLNESSTRENDS VOOR EEN GEZOND 2019
Ik ren weer eens van de ene naar de andere afspraak. Onderweg app ik met kantoor en in mijn hoofd maak ik vast de gezonde boodschappenlijst, want ja die kerstkilo's. 's Avonds in bed stuur ik nog snel wat e-mails voor ik in slaap stort. Maar niet te lang, want de jongste zwemt voor A elke zaterdagochtend om 8.00 uur. Herkenbaar?
Met welke nieuwe wellnesstrends wapenen we ons tegen overprikkeling en vermoeidheid? Tegen keuzestress en de drang tot perfectionisme? En tegen de burn-outs die op de loer liggen? Ook ik wil meer relaxen, en minder moeten, want ja van wie eigenlijk? Gewoon een beetje minder streng zijn voor mezelf. Dus laten we in 2019 goed voor onszelf zorgen en onze prachtige authentieke imperfecties vieren. Een beetje minder buitenkant en een beetje meer binnenkant zeg maar. 
Een ontspannen groet, 
Marleen van Griensven
CEO Puurenkuur
Wellnesstrend: Authentieke bestemmingen


Ook zo moe van die schijnbaar perfecte mensen en hun schijnbaar perfecte leven? Perfectie is een illusie en dat hebben steeds meer mensen door. De beste keuzes maak je tenslotte als je niet te veel piekert over wat anderen van je vinden. Langzaam verschuift de trend van fitobsessies naar quality-time. Van jezelf overvragen naar even rustiger aan doen. Van perfectionisme naar authenticiteit.
Ook de populariteit van authentieke hotels met een geheel eigen identiteit groeit. Geen onpersoonlijke dertien-in-een-dozijn ketens, maar kleinschalige, karakteristieke resorts gerund door gepassioneerde experts. 
Authentieke wellnessbestemmingen
Wellnesstrend: Emotional Healing


We maken helaas allemaal minder leuke dingen mee in het leven. Soms is het moeilijk daarna de draad weer op te pakken of leiden emotionele blokkades tot fysieke klachten zoals een verstoorde hormoonhuishouding, een hoge bloeddruk of een depressie.
Steeds meer bestemmingen hebben emotional healing op het menu staan, gericht op de verwerking en acceptatie van pijn, verdriet, stress of trauma. Naast ontspanningsbehandelingen en gezond eten heeft u gesprekken met coaches, therapeuten en andere deskundigen die u helpen uw pijn een plek te geven en met goede moed een nieuwe start te maken.
Emotionele healingreizen
Wellnesstrend: Digi-detox


Gemiddeld zitten we 8,5 uur per dag achter een scherm. Dat is meer dan dat we slapen! Het bewustzijn hierover groeit en daarmee ook de drang tot loskoppelen van het altijd lonkende scherm en de oneindige informatiestroom. Steeds meer mensen kiezen voor aandacht voor het hier en nu, aandacht voor de mensen tegenover ze aan tafel of aandacht voor zichzelf.
Digi-detox vakanties zijn helemaal van nu. Wie zonder afleiding in het moment leeft komt pas echt tot rust en ontspanning. Lees onze blog voor de juiste voorbereiding.
Op deze bestemmingen mist u uw telefoon geen seconde
Meer droomreizen? Klik hier voor al onze wellnessreizen!
Puurenkuur staat voor:
De laagsteprijsgarantie - vele exclusieve extra's - én kwaliteitscontrole: we testen elk hotel eerst zelf uitvoerig. 
Bel ons op 020-573 0350 voor een advies op maat. 
Copyright © 2018 Puur&Kuur Wellness Reizen Wereldwijd, All rights reserved.
U ontvangt de Puurenkuur nieuwsbrief met het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale acties omdat u heeft aangegeven deze graag te willen ontvangen.
Onze gegevens:
Puurenkuur
Lekstraat 44
1079 ER Amsterdam
Noord-Holland 
Netherlands
unsubscribe from this list    update subscription preferences

Puurenkuur.nl

Categories: Jobs Abroad Webshop Cosmetics Beauty and Wellness Aircraft | Aviation
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019