Dit zijn de nieuwste producten van So ny

1 year ago


Text only:

Nieuws van Sony
Online bekijken |
Alle producten |
Jouw e-mailvoorkeuren bijwerken
Het wachten wordt beloond

Bekijk een aantal van onze nieuwe producten die zijn onthuld bij IFA, de grootste technologiebeurs van Europa.
Je kan ze nu in de winkel kopen!
Bekijk de video's
Geweldig geluid, jouw stijl: 1000X‑serie

Met deze nieuwe hoofdtelefoon kun je op jouw manier van je muziek genieten. Drie premium modellen bieden toonaangevende Wireless Noise Cancelling en geluid van hoge kwaliteit. Welke van de drie stijlvolle designs is jouw favoriet — met hoofdband, met nekband of helemaal draadloos?
Meer informatie
Per 31 augustus 2017. Gebaseerd op onderzoek van Sony Corporation volgens JEITA-richtlijnen. Voor de markt voor hoofdtelefoons met Wireless Noise Cancelling en met hoofdband, met nekband of helemaal draadloos.
Muziek op zijn best — GTK‑XB60

Het dak gaat eraf op je volgende feestje. Deze krachtige speaker zorgt voor een pulserende bas en party-lichteffecten zodat jij je eigen clubgevoel kunt creëren. Geniet van het extra gemak van een ingebouwde batterij en Bluetooth/NFC-connectiviteit, zodat je het feestgevoel overal mee naartoe kunt nemen.
Meer informatie
Voor een geweldig feest — GTK‑XB90

De grote broer van de GTK-XB60 is uitgerust met infinity mirror-verlichting — zo verander jij jouw feest in een echt festival! Net als bij de XB60 zijn de lichteffecten aanpasbaar met de apps Sony Music Center en Fiestable. En als je echt wilt knallen, kun je meer speakers aansluiten met de Wireless Party Chain-functie.
Meer informatie
Met Wireless Party Chain kunt u maximaal 10 EXTRA BASS™-speakers aansluiten en synchroniseren via Bluetooth. Toepasselijke modellen: SRS-XB20, SRS-XB30, SRS-XB40, GTK-XB60, GTK-XB90
Klein maar fijn — WH‑H800

Op zoek naar de perfecte hoofdtelefoon die ideaal past? Probeer deze compacte draadloze hoofdtelefoon. Hij is compatibel met hi-res audio, dus het geluid is geweldig. Kies je favoriet uit een reeks stijlvolle kleuren die passen bij de nieuwste modetrends.
Meer informatie
Delen
Alle producten       |       Community       |       Ondersteuning
Privacyverklaring
Voorwaarden en bepalingenUitschrijvenContact opnemen
© 2017 Sony Europe Limited. A company registered in England and Wales.
Registered office: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey. KT13 0XW. United Kingdom.
Btw-nummer: GB 636 1100 80
Producten worden alleen bezorgd op afleveradressen in landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Productaanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken.
Sony is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. Alle handelsmerken, logo's, websiteadressen, product‑ of modelnamen of afleidingen hiervan waarmee Sony of Sony gelieerde bedrijven, hun producten, ondersteuning of services worden beschreven of die het woord "Sony" bevatten en die zijn opgenomen in deze nieuwsbrief zijn handelsmerken en/of eigendom van Sony of aan Sony gelieerde bedrijven. Andere namen van producten en bedrijven die in deze nieuwsbrief worden genoemd, zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

Sony.nl

Categories: Business goods Consoles | Games Audio | TV | Photos
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018