Geniet van deze nieuwsbrief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Dit zijn de rijkste vissers uit de Quote 500

Bonusverhaaltje. Want nadat we u al op wezen op de gouden kansen in de bio-industrie, herinneren we u ook aan het klatergeld in het water.

 
 
Quote
 

Transportbroers Schenk halen bakzeil bij rechter in vete met zus

Zus zou lekken naar Quote, verwijten haar vermogende transportbroers Harry en Arjan Schenk. En dat moet heul snel stoppen, vinden ze.

 
 
Quote
 

Ryanair-baas valt keihard van geloof: 'vliegen moet duurder worden'

In het verleden droomde multimiljonair Michael O'Leary nog wel eens van gratis vliegen, maar nu houdt hij het op een onvermijdelijke stijging van ticketprijzen.

 
 
Quote
 

Het geheim van gulzige 'wolf' Bernard Arnault, de rijkste man van Europa

Van Dior tot Louis Vuitton, ‘de wolf in kasjmier’ vangt elk luxe familiebedrijf dat hij op zijn strooptochten aantreft, verscheurt ze en eet zo zijn eigen buikje rond. En die buik is inmiddels €129 miljard waard.

 
 
Quote
 

Deze knappe kop bedacht zonnepanelen op zee. 'Ze hebben golven van 10 meter doorstaan'

De stijgende zeespiegel, een wereldwijd gebrek aan drinkwater en ontbossing om in onze toenemende voedselbehoefte te voorzien. Quote bezocht slimme ondernemers die de elementen naar hun hand probeert te zetten, zoals Allard van Hoeken die met zonnepanelen op zee Nederland wil verduurzamen.

 
 
Quote
 

Eerste superjacht Russische eigenaar onder de hamer

Het jacht met een lengte van 72 meter werd aan de ketting gelegd in Gibraltar. Het hooggerechtshof heeft nu bepaald dat het schip geveild wordt.