Dit zijn de schattigste puppy en kitten van Nederland en Belgi!

In augustus gingen we op zoek naar de allerliefste (kleine) viervoeters van Nederland en Belgi! Samen met Beeztees organiseerden we een bijzondere verkiezing, er kwamen maar liefst meer dan 400 aanmeldingen binnen! Graag stellen we jullie voor aan de winnaars.
Maak kennis met Sammie & Ted
 
 

Verras je huisdier met een Prins giftbox!

Op zoek naar iets bijzonders voor jouw hond of kat? Met een Prins giftbox geef je niet alleen lekkere en duurzame voeding, maar ook aandacht voor een gezond en gelukkig leven.
Shop een giftbox
 
 

Je hond uitlaten in de herfst

Bomen kleuren oranje en bladeren vallen op de grond, de herfst is weer op komst! Niks lekkerder dan honden uitlaten tijdens een heerlijke boswandeling. Maar wist je dat herfstige dagen ook enkele gevaren meebrengen voor je hond?
Lees verder
 
 

Opening Educatie- en Dierenwelzijnscentrum

Dierenwelzijn gaat hand in hand met kennis. Daarom bieden we via Edupet opleidingen en cursussen voor liefhebbers en dierprofessionals.Bekijk hier het lesaanbod.

Vrijdag 18 oktober opent Edupet een nieuw educatie- en dierenwelzijnscentrum in Lelystad. Het centrum is de aangewezen plek om te leren met, van en over dieren.
Lees verder
 

Advies en inspiratie

     

Wil je liever e-mails ontvangen over alleen honden, of juist katten? Wijzig je voorkeuren. Helemaal geen mails meer ontvangen? Schrijf je uit.

Privacy Policy