+ 20 sauzen & marinades die smaak geven aan je leven
delicious.
Van Merijn
Oranjebloesemflan met kaymak

We delen weer een zonnige preview uit het nieuwste boek Café Mazahar van onze culi-redacteur Merijn. De combinatie van frisse citrus en room maakt deze flan onweerstaanbaar. Merijn: 'Serveer deze flan met een dikke lik Turkse Kaymak of crème crue en pistachepoeder.’

delicious.
Naar Sardinië
Gnocchi met venkelworst & saffraan

Wil je lekker snel klaar zijn vanavond? Maak dan dit Sardijnse gerecht met venkelworst en saffraan. In 35 min. klaar! Op Sardinië zijn ze gek op gerechten met venkelworst. Het originele recept is met malloreddus, een ovale Sardijnse pastasoort die doet denken aan kleine gnocchi. Malloreddus is niet overal te koop, maar je kunt dit prima maken met gnocchi of kleine dikke pastaschelpjes.

3x delicious. + culi-poster
Nieuw van delicious.

Deze exclusieve culi-posters zijn ontworpen door de delicious.redactie, geprint op papier van duurzame oorsprong & verkrijgbaar in 9 varianten op 2 formaten: 30x40 cm of 50x70 cm. 

Ontvang nu 3 nummers van het NR. 1 foodmagazine van Nederland + een exclusieve delicious.poster, samen vanaf € 25,99!

delicious.
delicious.
het grote delicious. 0.0% dossier
Alcoholvrij borrelen doe je met deze tips & recepten

Steeds meer borrelfans stappen over naar (flexibel) alcoholvrij, en dat vinden wij een prachtige trend! Wil je wel de smaak, maar niet de alcohol? Dan hebben wij de lekkerst tips & tricks voor je. Dit is het grote delicious. 0.0% dossier vol alcoholvrije spirits en spannende dorstlessers.

delicious.
Low-carb
Pompoen-courgettelasagne

Een lasagne zonder pastabladen, mag het dan wel zo heten? Aan die kwestie branden wij onze vingers niet. Maar: we durven wél te stellen dat deze variant op de traditionele net zo lekker is. Een zonnige opeenstapeling van pompoen, ricotta en courgette om dit weekend nog in de oven te schuiven.

 

delicious.
Lekker lijstje
20 sauzen & marinades die smaak geven aan je leven

Laat de frisse wind maar door je keukenkastjes waaien! Een nieuwe saus of marinade is als het verven van een wandje in de woonkamer: de basis is hetzelfde, maar de look & feel totaal anders. Met deze 20 sauzen en marinades geef je een verfrissende twist aan bekende recepten óf aan je barbecue repertoire. Saus = smaak!

delicious.
Gelato, sorbet, softijs
Dit zijn jullie favoriete ijssalons in Nederland

De zomerliefde die ons nooit zal verlaten zit hoog op een hoorntje of wordt ons aangereikt in een bakje. IJs is alles wat we willen op lange, zwoele zomeravonden, na een duik, de film, tussendoor, voor of na het eten. Kom maar hier, met zo’n bol plezier! En omdat er over smaak niet te twisten valt, vroegen we op social media naar jullie favoriete ijssalons. Staat die van jou ertussen?

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden