Make your Move in Movember...Bekijk de webversie
FRESH! FASHION
FRESH! LIVING
FRESH! OUTLET
Movember en onze Alpaca truien...

Beste ,

In ons assortiment vind je heerlijke truien en vesten waarin de zachte wol van de Alpaca is verwerkt. Een Alcapa wordt maar 1x per jaar geschoren! En daar moesten wij in deze belangrijke Movember maand toch eventjes aan denken:-)

Make your Move!

Movember is inmiddels een begrip. De maand waarin wereldwijd fondsen worden geworven voor de gezondheid van de man. En door je snor of baard te laten staan, kun je laten zien dat je hieraan een bijdrage levert. Maar ook als het met dat facial hair niet wil lukken dan kun je nog steeds iets goeds doen voor dit doel Lees er alles over.

Dat zit wel Snor!

Om nog wat extra aandacht op dit onderwerp te vestigen sturen wij je deze Nieuwsbrief. En in dat kader hebben wij ook iets leuks deze maand!

 
Mail ons nog een gezegde/quote (mag je ook zelf verzinnen) met het woord SNOR en:

MAAK KANS OP EEN GRATIS ALCAPA TRUI! twv € 109,95.
 
We geven er 1 zomaar weg voor de allerleukste tekst! in de kleur Woolwhite of Armygreen. De leukste teksten plaatsen wij door naar onze Fresh! Facebook Pagina. Nog een beetje meer aandacht voor de Movember maand!

Stuur je mailtje naar info@freshonline.nl onder vermelding van je naam, adres en natuurlijk jouw maat en kleur voorkeur! Wie weet heb je hem straks heerlijk aan!

En weet je iemand die ook mee wil doen, stuur deze nieuwsbrief dan gewoon door! Iedereen die ingeschreven is op onze nieuwsbrief en meedoet komt in aanmerking!

Warme groet,
Team FRESH!

 
November ook de maand van Flavourites Live
Zoals vorige week al aangekondigd met een Safe the Date begint as vrijdag de allerleukste beurs van het jaar: Flavourites Live! Lees meer
 
50% extra korting (op korting) in onze Outlet
Én, mocht het je zijn ontgaan; tot a.s. donderdag shop je bij ons op de site in de OUTLET nu met 50% extra korting: Korting op Korting dus. Wees er snel bij want het gaat erg hard met de laatste stuks!

Actiecode: OUTLETKORTING50

Klik hier om direct op de OUTLET pagina's terecht te komen.

Tip: Filter op maat!
Scheelt je zoeken en teleurstelling...

Lees meer over deze Actie

 
24 UURS LEVERING!
gratis verzending > 70,-
ABOUT FRESH!
FRESH! FASHION
BLOG
VEEL GESTELDE VRAGEN
STORE FINDER
CONTACT