Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Met de groepsreizen van Djoser ontdek je het échte Amerika. Met ons eigen comfortabele vervoer kunnen we van de gebaande paden afwijken en komen we op de mooiste plekken. We overnachten in goede middenklasse accommodaties en in iedere reis zit een extra bijzondere overnachting. Zo proef je het meeste van een land!

 

Het westen van de VS, met Djoser natuurlijk

Het westen van Amerika is een gebied van uitersten. Zo vind je er de mooiste nationale parken, zoals Yosemite, the Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion. Maar ook bruisende steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Natuurlijk nemen we ook genoeg tijd om te genieten van de kust van Californië!

Hotelreis West-Amerika, 21 dagen
Kampeer- hotelreis West-Amerika, 22 dagen

 

Met kinderen naar de VS

Speciaal voor gezinnen organiseert Djoser groepsrondreizen naar de Verenigde Staten. Met Djoser Family combineer je het beste van twee werelden. Je ervaart het gemak van een groepsreis, waarbij extra aandacht is voor jonge reizigers. Daarbij heb je ook de vrijheid om er zelf met je gezin op uit te trekken.

 

Alaska, the last frontier

Maak een indrukwekkende rondreis door Alaska, een land dat bekend staat om zijn ongekende wildernis. Geniet van gletsjers, hoge bergen, natuurparken en ruige kustlijnen. Deze reis is een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar natuur, avontuur en wildlife!

 

Van Yellowstone tot Seattle

Het relatief onbekende noordwesten van de Verenigde Staten is een walhalla voor natuurliefhebbers. Prachtige nationale parken, wilde rivieren, vulkanen, gletsjers en spectaculaire berglandschappen maken een onvergetelijke indruk. Aan het einde van de reis geniet van je gezellige steden Portland en Seattle, waar je de oorspronkelijke Starbucks drinkt!

 

Op weg met Djoser

Djoser organiseert groepsrondreizen in meer dan 100 landen. Al 35 jaar bezorgen wij onze reizigers een onvergetelijke ervaring, waarbij ons motto ‘vrijheid blijheid’ hoog in het vaandel staat. Op weg met Djoser maak je kennis met nieuwe landschappen, culturen en mensen. Djoserreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Een reisbegeleider helpt je om er ter plekke zelf op uit te trekken. Met Djoser ontdek je de andere manier van reizen.

 

Brochure vol inspiratie!

Vraag gratis onze brochure aan voor 300 pagina's reisinspiratie.

 

Kom langs bij Djoser!

Benieuwd naar onze reizen? Kom dan op 24, 25 of 26 januari naar onze informatiedagen in Museum Volkenkunde. Onze reisbegeleiders vertellen op de speciale wereldmarkt alles over onze reizen. Of sluit aan bij één van de inspirerende workshops en presentaties. Je gaat gegarandeerd vol inspiratie naar huis! Klik hier voor een sfeerimpressie.

 

Ontdek het 'andere' New York

New York heeft veel meer te bieden dan het vrijheidsbeeld, Times Square en Wall Street. Samen met onze Nederlandse reisbegeleider, die al 25 jaar in New York woont, bezoek je de mooie en vaak onbekende plekken van 'The Big Apple'. Natuurlijk heb je ook voldoende tijd om zelf de stad te verkennen!

 

Het eilandparadijs Hawaï

Reis mee naar de paradijselijke van Hawaï! Je geniet alleen van heerlijke zandstranden, palmbomen en een heerlijke zee: met Djoser reis je ook door de weelderige natuur. Op Big Island ontdek uitgestrekte lavavelden en op Maui verkennen we de gezellige oude dorpjes.

 

Van New Orleans naar New York

Tijdens deze reis bezoek je maar liefst zeven staten: Louisiana, Mississippi, Tennessee, North Carolina, Virginia, District of Colombia en New York. Van de Franse en Cajuncultuur in New Orleans ga je langs de muziekmekka's Memphis en Nashville naar de billboards en georganiseerde drukte in New York. Kortom, voor ieder wat wils!

 

Reistips en aanbiedingen

Wil je altijd als eerste kortingen en reistips van Djoser ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Aanbiedingen Informatiedagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.

Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

Of klik op afmelden