Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Met de groepsreizen van Djoser ontdek je het échte Indonesië. Met ons eigen comfortabele vervoer kunnen we van de gebaande paden afwijken en komen we op de mooiste plekken. We overnachten in goede middenklasse accommodaties en in iedere reis zit een extra bijzondere overnachting. Zo proef je het meeste van een land!

 

Bezoek de hoogtepunten van Java & Bali

Reis over de twee bekendste eilanden van de Indonesische archipel. Op Java zijn de Borobudur, de Bromovulkaan en Yogyakarta de belangrijkste trekpleisters. De bijzondere sfeer van Bali ervaar je aan het strand bij Lovina en bij het culturele plaatsje Ubud.

 

Een afwisselende reis over Sumatra, Java & Bali

Deze 22-daagse rondreis voert je onder andere over het Tobameer en Bukittinggi op Sumatra, langs culturele hoogtepunten zoals de Borobudur en het nabijgelegen Yogyakarta op Java en van Lovina Beach naar het gezellige Ubud op Bali.

 

Ontdek het eiland Sulawesi

Een bijzondere rondreis over het prachtige eiland Sulawesi. In Tangkoko nationaal park gaan we op zoek naar het spookaapje. Snorkelen, duiken en relaxen doe je op de Togian-eilanden en we overnachten bij de intrigerende Toraja’s in hun traditionele huizen in Torajaland.

 

22-daagse rondreis Java, Bali & Lombok

Op reis door Java, Bali en Lombok maak je kennis met goedlachse mensen, intrigerende culturen en word je omringd door adembenemende natuur. En ondanks een paar overeenkomsten hebben de eilanden elk hun eigen, unieke karakter.

 

Top 3 mooiste snorkelplekken

Walvishaaien, fluorescerend koraal, en scheepswrakken zijn slechts een paar wonderen waar je je in de zee rond Indonesië aan kan vergapen. Samen met het warme water en de tientallen meters zicht maakt dit Indonesië tot een duik- en snorkelland bij uitstek. Lees het blog!

 

Verken Bali & Lombok op de fiets

De eilanden Bali en Lombok staan bekend om hun spectaculaire natuur, kleurrijke cultuur en uitgestrekte stranden. Op de fiets beleef je beide eilanden op een bijzondere manier. We bezoeken dorpjes, tempels, watervallen en passeren de mooiste rijstvelden en stranden.

 

Sumatra, Java, Bali & Lombok, 28 dagen

Het Tobameer en Bukittinggi op Sumatra, de Borobudur en Yogyakarta op Java, het natuurschoon van Bali en het strand van Senggigi op Lombok zijn de hoogtepunten van de Indonesische archipel die je tijdens deze reis ontdekt!

 

Ervaar de schoonheid van de Kleine Sunda Eilanden

Op deze mooie eilandengroep ligt het traditionele levensritme in de kampongs laag. De eilanden bieden een ongerepte en gevarieerde natuur; van dichtbeboste vulkanen, diepe kratermeren en tropisch regenwoud tot stranden en koraalriffen waar je heerlijk kunt snorkelen of duiken.

 

Op weg met Djoser

Djoser organiseert groepsrondreizen in bijna 100 landen. Al 30 jaar bezorgen wij onze reizigers onvergetelijke reizen, waarbij ons motto ‘vrijheid blijheid’ hoog in het vaandel staat. Op weg met Djoser maak je onbezorgd kennis met nieuwe landschappen, culturen en mensen. Djoserreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Een Nederlandssprekende reisbegeleider helpt je op weg en biedt je de mogelijkheid om er ter plekke zelf op uit te gaan. Djoser, de andere manier van reizen.

 

Blijf op de hoogte

Word fan op Facebook voor het laatste Djosernieuws, verhalen en foto’s, voor en door de actieve reiziger. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

In april 50 euro korting

Wil je op reis en heb je nog niet geboekt? Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke actie en boek in de hele maand april met 50 euro korting per persoon. Gebruik de code APR18 tijdens het boeken.

 

Open Huis, kom langs!

Op zaterdag 14 april ben je van harte welkom tijdens het 'Open Huis' op ons kantoor in Leiden van 10.00 tot 14:00 en van 14:00 tot 17.00 uur. Meld je aan voor een dag vol reisinformatie en leuke activiteiten.


 

Gratis brochure

Meer lezen over onze mooie reizen? Vraag gratis onze brochure aan met ruim 300 pagina's reisinspiratie.

 

Last minutes Azië

Wil je binnenkort al op reis en genieten van Indonesië en het moois dat de rest van Azië te bieden heeft? Bekijk dan onze last minute aanbiedingen.

 

Djoser Family Java & Bali

Reis met je gezin 21 dagen op de bekende eilanden Java en Bali naar de Borobudur, Yogyakarta en de imposante Bromovulkaan. Op Bali geniet je van het strand bij Lovina en de prachtige rijstterrassen bij Ubud.
Bekijk de vertrekdata.

 

Djoser Family Sumatra, Java & Bali

Maak een onvergetelijke rondreis van 23 dagen door Sumatra, Java en Bali. Ontmoet orang-oetans en verblijf op Samosir, Sumatra. Bezoek de Borobudur, overnacht op een vulkaan op Java en maak een mooie fietstocht door de sawa's op Bali.

 

Djoser Family Kleine Sunda eilanden

Wie houdt van ongerepte natuur en een actieve reis zit op De Kleine Sunda eilanden goed. De eilanden bieden een gevarieerde natuur: van dichtbeboste vulkanen, bizar gekleurde kratermeren en tropisch regenwoud tot stranden en koraalriffen!

 

 
 

     facebook.com/djoserreizen   


Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een Indonesie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op Afmelden | djoser.nl