Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Met de groepsreizen van Djoser ontdek je het échte Indonesië. Met ons eigen comfortabele vervoer kunnen we van de gebaande paden afwijken en komen we op de mooiste plekken. We overnachten in goede middenklasse accommodaties en in iedere reis zit een extra bijzondere overnachting. Zo proef je het meeste van een land!

 

Java & Bali, 18 dagen

Reis over de twee bekendste eilanden van de Indonesische archipel. Op Java sta je versteld bij de Borobudur, de Bromovulkaan en de straatjes van Yogyakarta. Aan de stranden van Lovina en tussen de ateliers van Ubud ervaar je de bijzondere sfeer van Bali.

 

Java in vogelvlucht

Net als de rest van Indonesië is Java erg divers. Je vindt hier prachtige tempels, vulkanen en levendige steden. Voor ieder wat wils dus! Ontdek het zelf met deze video, of ga met ons op reis naar dit fantastische eiland.

 

Sumatra, Java & Bali, 21 dagen

Deze 21-daagse rondreis voert je onder andere over het Tobameer en Bukittinggi op Sumatra, langs culturele hoogtepunten zoals de Borobudur en het nabijgelegen Yogyakarta op Java en van Lovina Beach naar het gezellige Ubud op Bali.

 

De Kleine Sunda-eilanden, 21 dagen

Op deze mooie eilandengroep ligt het ritme in de traditionele dorpen een stuk lager dan in de rest van het land. De eilanden bieden een ongerepte en eindeloos variërende natuur. Van dichtbeboste vulkanen, diepe kratermeren en tropisch regenwoud tot stranden en koraalriffen waar je heerlijk kunt snorkelen of duiken.

 

Bijzonder Sulawesi, 24 dagen

Een bijzondere rondreis over het prachtige eiland Sulawesi. In Tangkoko nationaal park gaan we op zoek naar het spookaapje. Snorkelen, duiken en relaxen doe je op de Togian-eilanden en we overnachten bij de intrigerende Toraja’s in hun traditionele huizen in Torajaland.

 

Top 3 mooiste snorkelplekken

Walvishaaien, fluorescerend koraal en scheepswrakken zijn slechts een paar van de wonderen die je onder water kunt zien in Indonesië. Het warme water en de tientallen meters zicht het maken tot een waar duik- en snorkelparadijs! Lees meer in onze blog!

 

Djoser Family: Sumatra, Java & Bali

Maak een onvergetelijke rondreis van 23 dagen door Sumatra, Java en Bali. Ontmoet orang-oetans en verblijf op Samosir, Sumatra. Bezoek de Borobudur, overnacht op een vulkaan op Java en maak een mooie fietstocht door de sawa's op Bali.

 

Op weg met Djoser

Djoser organiseert groepsrondreizen in meer dan 100 landen. Al 35 jaar bezorgen wij onze reizigers een onvergetelijke ervaring, waarbij ons motto ‘vrijheid blijheid’ hoog in het vaandel staat. Op weg met Djoser maak je kennis met nieuwe landschappen, culturen en mensen. Djoserreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen. Een Nederlandssprekende reisbegeleider helpt je om er ter plekke zelf op uit te trekken. Kortom: met Djoser ontdek je de andere manier van reizen.

 

Brochure vol inspiratie!

Vraag gratis onze brochure aan voor 300 pagina's reisinspiratie.

 

Bekijk Bali

Het paradijselijke Bali vormt een heerlijke afsluiter van veel Djoserreizen door Indonesië. Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk dan deze video.

 

Last minutes Azië

Wil je binnenkort al op reis om te genieten van Indonesië of het moois dat de rest van Azië te bieden heeft? Bekijk dan onze last minute aanbiedingen.

 

Video: Family-reis langs de Kleine Sunda-eilanden

Een bijzondere cultuur en een bizarre natuur vol vulkanen, tropische stranden en komodo-varanen. Dat staat je te wachten op reis langs de kleine Sunda-eilanden. Een fantastische familie-bestemming. Bekijk deze video van één van onze reizigers!

 

Kom langs bij Djoser

Benieuwd naar onze reizen? Kom dan op 24, 25 of 26 januari naar onze informatiedagen in Museum Volkenkunde. Onze reisbegeleiders vertellen op de speciale wereldmarkt alles over onze reizen. Of sluit aan bij één van de inspirerende workshops en presentaties. Je gaat gegarandeerd vol inspiratie naar huis! Klik hier voor een sfeerimpressie.

 

Op reis met je gezin

Reis met je gezin in 21 dagen langs de bekende eilanden Java en Bali. Je bezoekt de Borobudur, Yogyakarta en de imposante Bromovulkaan. Op Bali geniet je van het strand bij Lovina en de prachtige rijstterrassen bij Ubud. Zo ziet dat eruit.

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een Indonesie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.

Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

Of klik op afmelden