Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Djoser biedt al 30 jaar groepsrondreizen aan in bijna 100 landen. Met onze 'andere manier van reizen' combineer je individuele vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf. Een Nederlandssprekende reisbegeleider helpt je op weg. Djoser, met oog voor de wereld.

 

Nieuw-Zeeland, indrukwekkend mooi

In Nieuw-Zeeland wisselen de fjorden, regenwouden, gletsjers, vulkanen, tropische stranden en kristalheldere meren elkaar in een snel tempo af. Laat je op de 25-daagse rondreis verrassen door de landschappen van het Noorder- en Zuidereiland, en maak kennis met de bijzondere Maoricultuur. Ook bezoek je de steden Auckland, Wellington en Christchurch. Vanaf € 3.895,-, met Nederlandse reisbegeleiding.

 

Australië & Nieuw-Zeeland, 29 dagen

Op deze 29-daagse reis combineren we bijzondere plekken ‘Down Under’. In Australië bezoeken we o.a. Adelaide, The Great Ocean Road en Sydney. In Nieuw-Zeeland staan o.a. het Tongariro nationaal park, Wellington en Queenstown op het programma.

 

Tongariro nationaal park

Het nationale park Tongariro dat we bezoeken op onze 25-daagse reis, is genoemd naar één van de drie vulkanen die de horizon bepalen. De andere twee heten Ruapehu en Ngauruhoe. In de laatste herken je wellicht de Doemberg uit de filmtrilogie The Lord of the Rings. Je kunt in dit oudste beschermde natuurgebied van Nieuw-Zeeland prachtige wandelingen maken.

 

Hotelreviews

Bij de praktische informatie van onze reizen vind je de Tripadvisorreviews van onze hotels. De honderden beoordelingen, gemaakt door reizigers, geven een goed beeld van de hotels. Handig als voorbereiding op je reis.

 

Te Anau: prachtig gelegen

Nieuw-Zeeland is gezegend met prachtige landschappen en de omgeving van het dorpje Te Anau is geen uitzondering. Gelegen aan Lake Te Anau zijn de uitzichten op de bergen indrukwekkend. Vanuit het dorp kun je een excursie maken naar het spectaculaire Milford Sound of Doubtful Sound in Fiordland nationaal park. We verblijven in Te Anau op de 25-daagse reis door Nieuw-Zeeland.

 

Nieuw-Zeeland op de foto

Geen land is zo fotogeniek als Nieuw-Zeeland! Bekijk hier alvast wat fotoboeken en laat je inspireren voor een volgende reis.

 

In april 50 euro korting

Wil je op reis en heb je nog niet geboekt? Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke actie en boek in de hele maand april met 50 euro korting per persoon. Gebruik de code APR18.

 

Brochure vol inspiratie!

Vraag gratis onze brochure aan met ruim 300 pagina's reisinspiratie.

 

Fox Glacier

Op de Djoserreizen naar Nieuw-Zeeland verblijf je in het plaatsje Fox Glacier, gelegen aan de voet van de gelijknamige gletsjer. Een spectaculaire manier om de ijsmassa te bewonderen is de ‘helihike’. Een helikopter brengt je ver op de gletsjer, vanwaar je met de gids op zoek gaat naar ijstunnels en spleten. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten!

 

Stopover in Dubai

Op de 25-daagse reis naar Nieuw-Zeeland stap je over in Dubai. Het is mogelijk om aan het einde van de reis één of meerdere nachten in dit emiraat te verblijven. Je vluchten worden dan op aanvraag verzet.

 

Blijf op de hoogte

Word fan op Facebook voor het laatste Djosernieuws, verhalen en foto’s, voor en door de actieve reiziger. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

 
 

     facebook.com/djoserreizen   


Brochure aanvragen Aanbiedingen Informatiedagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een Nieuw-Zeeland.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op Afmelden | djoser.nl