Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Djoser organiseert al meer dan 30 jaar groepsrondreizen naar meer dan 100 landen ter wereld. Met de groepsreizen van Djoser ontdek je een land pas echt. Met ons eigen comfortabele vervoer kunnen we van de gebaande paden afwijken en komen we op de mooiste plekken. Je hebt altijd de vrijheid om je eigen plan te trekken en in iedere reis zit een bijzondere overnachting. Zo proef je het meeste van een land!

 

Een compleet beeld van Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland wisselen de fjorden, regenwouden, gletsjers, vulkanen, tropische stranden en kristalheldere meren elkaar in een snel tempo af. Laat je op de 25-daagse rondreis verrassen door de landschappen van het Noorder- en Zuidereiland, en maak kennis met de bijzondere Maoricultuur. Ook bezoek je de steden Auckland, Wellington en Christchurch. Vanaf € 3.895,-, mét Nederlandse reisbegeleiding.

 

Onvergetelijke natuur in Tongariro nationaal park

Het nationale park Tongariro, dat we bezoeken op onze 25-daagse reis, is genoemd naar één van de drie vulkanen die de horizon bepalen. De andere twee heten Ruapehu en Ngauruhoe. In de laatste herken je wellicht de Doemberg uit de filmtrilogie The Lord of the Rings. Je kunt in dit oudste beschermde natuurgebied van Nieuw-Zeeland prachtige wandelingen maken.

 

Combineer fjorden en gletsjers met flitsende steden

Op onze 30-daagse reis door Australië en Nieuw-Zeeland ontdekken we alle highlights 'Down Under'. In Australië bezoeken we Melbourne, Sydney en natuurlijk de Great Ocean Road. In Nieuw-Zeeland staan het Tongariro nationaal park, Auckland en de omgeving van Queenstown op het programma.

 

Te Anau: prachtig gelegen

Nieuw-Zeeland is gezegend met prachtige landschappen en de omgeving van Lake Te Anau is geen uitzondering. Hier heb je een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Vanuit het dorp kun je ook een excursie maken naar het spectaculaire Milford Sound of Doubtful Sound in Fiordland nationaal park. We verblijven in Te Anau op de 25-daagse reis door Nieuw-Zeeland.

 

Ontdek de hipste stad van Nieuw-Zeeland

Met ruim 1 miljoen inwoners is Auckland de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Er valt dan ook ontzettend veel te beleven: slenter langs de hippe café's en restaurants aan de haven, waag de hoogte van de Sky Tower en bekijk de beroemde kunstmusea. We nemen uitgebreid de tijd om alles te ontdekken.

 

Een paradijs op het Noordereiland

In het uiterste noorden van Nieuw-Zeeland ligt de subtopische Bay of Islands, met stranden en zelfs palmbomen. Je kunt hier prachtig wandelen over één van de 150 idyllische eilandjes. Een bijzonder contrast met de rest van Nieuw-Zeeland!

 

Brochure vol inspiratie!

Vraag gratis onze brochure aan voor ruim 300 pagina's reisinspiratie.

 

Hiken op een gletsjer

Op de Djoserreizen naar Nieuw-Zeeland verblijf je in het plaatsje Franz Josef, gelegen aan de voet van de gelijknamige gletsjer. Een spectaculaire manier om de ijsmassa te bewonderen is de ‘helihike’. Een helikopter brengt je ver op de gletsjer, vanwaar je met de gids op zoek gaat naar ijstunnels en spleten. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten!

 

Stopover in Dubai

Op de 25-daagse reis naar Nieuw-Zeeland stap je over in Dubai. Het is mogelijk om aan het einde van de reis één of meerdere nachten in dit emiraat te verblijven. Je vluchten worden dan op aanvraag verzet.

 

Avontuurlijk Lake Wanaka

Midden in het merengebied van het zuiden van Nieuw-Zeeland ligt het fotogenieke Lake Wanaka. Echte adrenaline-junkies kunnen een sprong wagen van de Kawarau-brug: de originele bungeejump. Geniet je liever van de natuur? Maak dan een boottocht, of probeer één van de vele wandelpaden.

 

Kom langs bij Djoser!

Kom op 25, 26 of 27 januari naar onze informatieve én gezellige Reizigersinformatiedagen in Museum Volkenkunde te Leiden. Toegang is gratis!

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Aanbiedingen Informatiedagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een Nieuw-Zeeland.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden | djoser.nl