Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Met oog voor de wereld

Djoser organiseert groepsrondreizen naar bijna 100 landen. En natuurlijk ontbreekt Zuid-Afrika niet! Maar liefst 12 verschillende rondreizen bieden we aan naar dit kleurrijke, gastvrije, natuurrijke land. Houd je van een actieve manier van reizen? Dan zit je bij Djoser goed. Vervoer en verblijf zijn goed geregeld, en er reist een Nederlands- /Afrikaanssprekende reisbegeleider met je mee.

 

Comfortabele hotel/lodgereizen

Wie comfortabel en sfeervol wil overnachten, kiest voor een hotel-/lodgereis. Kaapstad, de Tafelberg, de Tuinroute, Oudtshoorn en nationaal park Kruger zijn enkele bijzondere bezienswaardigheden op de reis. Ontdek ook de culturen van Lesotho en Swaziland. Of combineer Zuid-Afrika met andere bijzondere Afrikaanse landen zoals Botswana en Namibië of Mozambique.
Zuid-Afrika 15 dagen
Zuid-Afrika & Swaziland 15 dagen
Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland 21 dagen
Zuid-Afrika & Swaziland 29 dagen
Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria watervallen 24 dagen
Rondreis Zuid-Afrika, Swaziland & Mozambique 16 dagen

 

Unieke ervaring: kampeersafari door Zuidelijk Afrika

Er is geen betere manier om de ongereptheid te ervaren dan alleen met een tentdoek tussen jezelf en de wijde wereld. De 24-daagse reis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana & de Victoriawatervallen voert langs de natuurpracht van de Fish River Canyon en de Sossusvlei. In de nationale parken Etosha, Chobe en in de Okavangodelta gaan we op zoek naar wild.
Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria watervallen, 24 dagen kampeerreis

 

Nieuw: wordt een ranger in Zuid-Afrika

Meer te weten komen over de Afrikaanse wildernis en de werkzaamheden van wildlife ranger? Volg dan een rangercursus tijdens onze nieuwe 12-daagse ranger reis naar Zuid-Afrika.

 

De mooiste nationale parken in het noorden

Bezoek in het noordelijke deel van Zuid-Afrika prachtige nationale parken als Pilanesberg, Marakele, Hluhluwe-Imfolozi en de Drakensbergen. Het Krugerpark doorkruisen we helemaal van noord naar zuid.

 

Wijn proeven in de Westkaap

Ontdek tijdens de 8-daagse wijnreis naar Zuid-Afrika de kwalitatief zeer goede Zuid-Afrikaanse wijnen en reis mee langs de verschillende wijnhuizen in de Westkaap. Het bruisende Kaapstad en Kaap de Goede Hoop maken de reis compleet.

 

Wandelen en fietsen Suid-Afrika

Wie Zuid-Afrika op een actieve manier wil beleven, kiest voor een wandel- of fietsreis.

Wandelreis 13 dagen: Voetpaaie en stapvoetes
Zuid-Afrika leent zich uitstekend om te voet te ontdekken. Ruige natuurgebieden met goed uitgezette ‘trails’ maken dit land tot een paradijs voor wandelliefhebbers.

Fietsreis 15 dagen: Fietsry deur Suid-Afrika
We fietsen door parken als Tsitsikamma en de Baviaanskloof en maken een tocht naar Kaap de Goede Hoop. Ook de groene Tuinroute aan de zuidkust ligt op onze weg.

 

Ontdek Zuid-Afrika met de kinderen

Gezinnen met kinderen kiezen voor Djoser Family. In Kaapstad geniet je van het uitzicht op de Tafelberg, in Addo Elephant nationaal park sta je oog in oog met olifanten en speur je naar de Big Five in nationaal park Kruger.

Zuid-Afrika 15 dagen
Zuid-Afrika en Swaziland 15 dagen
Zuid-Afrika en Swaziland 21 dagen

 

In april boeken met € 50,- korting

Wil je op reis en heb je nog niet geboekt? Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke actie en boek in de hele maand april met € 50,- korting per persoon. Gebruik de code APR18 tijdens het boeken.

 

Kom langs op het Open Huis bij Djoser!

Op zaterdag 14 april ben je van harte welkom tijdens het 'Open Huis' op ons kantoor in Leiden van 10.00 tot 14:00 en van 14:00 tot 17.00 uur. Meld je aan voor een dag vol reisinformatie en leuke activiteiten.

 

Vraag de brochure aan

Vraag onze brochure aan met ruim 300 pagina's reisinspiratie.

 

Daarom met Djoser naar Zuid-Afrika

• Keuze uit 12 verschillende reizen
• Incl. excursie Kaaps Schiereiland
• Keuze uit hotel-/lodge- of kampeerreizen
• Incl. gamedrives Krugerpark
• Vluchten met KLM, Lufthansa of British Airways
• Vervoer: bussen met a/c, goed uitgeruste terreinwagens of safaritrucks

 

Ontdek Zuid-Afrika en Swaziland

Op deze reis, die je voert langs de hoogtepunten van het Noorden van Zuid-Afrika, ervaar je de spectaculaire en veelzijdige natuur met speurtochten naar wild, neem je een kijkje in de lokale Zulu-cultuur en leer je over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Je overnacht in hotels en chalets aan de voet van de Drakensbergen, in de nationale parken Kruger en Golden Gate en in het koninkrijkje Swaziland.

 

Blijf op de hoogte

Word fan op Facebook voor het laatste Djosernieuws, verhalen en foto’s, voor en door de actieve reiziger. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

 
 

     facebook.com/djoserreizen   


Brochure Aanbiedingen Informatiedagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een Zuid-Afrika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op Afmelden | djoser.nl