Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Djoser biedt al 30 jaar groepsrondreizen aan in bijna 100 landen. Met onze 'andere manier van reizen' combineer je individuele vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf. Een Nederlandssprekende reisbegeleider helpt je op weg. Djoser, met oog voor de wereld.

 

Lastminutes met korting!


Zin om al snel je tas in te pakken? Bekijk dan hier ons gehele lastminute aanbod!
We hebben bijvoorbeeld:


• 11 juni India, Ladakh 22 dagen
• 17 juni Thailand, Maleisië & Singapore 21 dagen
• 18 juni Sumatra, Java, Bali & Lombok 28 dagen
• 7 juli Thailand 21 dagen

 

Nieuw: kookreizen naar Vietnam & Thailand!

Houd je van reizen, koken en lekker eten? Ga dan mee op een kookreis naar Vietnam of Thailand. We doen zelf inkopen op lokale marktjes en bereiden onder professionele leiding de heerlijkste gerechten. Natuurlijk is er ook tijd voor de mooiste bezienswaardigheden.

 

Rondreizen per land


Djoser biedt een ruime keus aan rondreizen per land. Zo hebben we diverse reizen in - onder andere - de volgende landen:


Indonesië
Maleisië
Thailand
Vietnam
Sri Lanka

 

Stap op de fiets

Op de fiets ontdek je de unieke schoonheid van een land op een bijzondere manier. Je ervaart de cultuur van dichtbij als je langs dorpjes, rijstvelden en tempels fietst.

Zuid-Thailand, 15 dagen
Indonesië, 18 dagen
Vietnam & Cambodja, 18 dagen
Sri Lanka, 15 dagen
Nepal, 19 dagen

 

Meerdere landen in één reis

Een aantal landen in Zuidoost-Azië leent zich uitstekend om te combineren in één reis. Bij Djoser zit je goed met unieke routes. We bieden de volgende combinaties aan:


Thailand & Laos
Thailand, Maleisië & Singapore
Vietnam & Cambodja
Vietnam, Laos & Cambodja
Cambodja & Laos

 

Benieuwd naar Myanmar?

Bekijk dan deze video, gemaakt door onze eigen reisleider Sanne, om een goede indruk te krijgen van de reis! Bezoek Myanmar op onze 15-daagse of 21-daagse reis!

 

In april 50 euro korting

Wil je op reis en heb je nog niet geboekt? Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke actie en boek in de hele maand april met 50 euro korting per persoon. Gebruik de code APR18.

 

Brochure vol inspiratie!

Vraag gratis onze brochure aan met ruim 300 pagina's reisinspiratie.

 

Djoser Family

Gezinnen met kinderen kiezen voor Djoser Family. Bekijk voor een goede impressie een video van Thailand, gemaakt door een van onze jonge reizigers!

 

Ontmoet onze reisleiders

Op onze reizen gaat er bijna altijd een Nederlandssprekende reisleider mee. Maak hier kennis met onze enthousiaste reisbegeleiders en ontdek aan welk Aziatisch land zij hun hart hebben verpand...

 

Van loempia tot soep

Hoewel je in de meeste Aziatische landen heerlijk kunt eten, zijn er een paar landen die bekend staan om hun verrassend lekkere keuken. Vietnam is zo’n land. Lees in deze blog welke gerechten je moet proberen!

 

Reistips en aanbiedingen

Blijf op de hoogte en meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

 
 

     facebook.com/djoserreizen   


Brochure Aanbiedingen Informatiedagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Je ontvangt deze mailing van een ZuidoostAzie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. - Of klik op Afmelden | djoser.nl