Athora zet handtekening voor bevordering diversiteit en inclusie
AMweb
Online versie
DNB moet bezwaren tegen fusie Optas en Aegon Leven alsnog beoordelen
DNB moet van de rechter opnieuw kijken naar bezwaren die Optas-deelnemers hebben gemaakt tegen het opgaan van de havenpensioenverzekeraar in moederbedrijf Aegon. De deelnemers hebben wel degelijk een direct belang, zo vindt de rechtbank in Rotterdam.
Lees verder >
Athora zet handtekening voor bevordering diversiteit en inclusie
Athora Nederland heeft het Charter Diversiteit ondertekend. Hiermee zegt het bedrijf toe om diversiteit en inclusie binnen de organisatie te bevorderen.
Lees verder >
(advertorial)
AMacademy Pensioen
Wat jij moet weten over het pensioenakkoord
Tijdens AMacademy Pensioen op dinsdag 13 april behandelen we in één ochtend alles wat jij moet weten over het pensioenakkoord. Waar moet jij in de praktijk rekening mee houden zolang het akkoord nog geen wet is? Wat mag wel en wat mag niet? Door AMacademy Pensioen kun jij klanten of collega's voorzien van het beste advies.
Dit zijn de topvrouwen van 2021
Aankomend bestuursvoorzitter Bianca Tetteroo van Achmea is het opnieuw gelukt. Ze voert voor het zesde achtereenvolgende jaar de topvrouwenlijst van AM aan. Vanmiddag werd de top 3 al gehuldigd tijdens het digitale event AMvrouwen. In totaal telt de toplijst honderd namen.
Lees verder >
Hoge Raad kan zich gaan buigen over woekerpolisvragen
De Hoge Raad kan zich na bijna een jaar dan toch gaan buigen over prejudiciële vragen over de informatieverstrekking door verzekeraars bij de verkoop van beleggingsverzekeringen.
Lees verder >
Blog
Pensioen, beloning en vrouwen
Het eerste nummer van AM in 2021 staat in het teken van vrouwen. Topvrouwen zelfs. Topvrouwen in de financiële branche. Vrouwen zijn minder geïnteresseerd in geld dan mannen en hebben (dus) ook minder inzicht en overzicht. Dat is het logische gevolg namelijk, zo blijkt uit onderzoek.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright