Start het jaar sterk met covermodel Jason Momoa
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

DOCUMENTAIRE

Docu: Dit is wat 12 weken lean bulken met je lichaam doet

Hoeveel droge spiermassa kun je in 12 weken tijd groeien? Men's Health-redacteuren Mart en Martyn zochten het voor je uit. Onder begeleiding van Jasper Schmitz, gingen zij 12 weken tot het gaatje - met een plantaardig en een dierlijk dieet. Benieuwd naar wat het de mannen heeft opgeleverd? Ga er dan goed voor zitten, check de gloednieuwe docu en doe alvast inspiratie op voor als de sportscholen weer opengaan. 

 
 
Men's Health
 

Op de cover

Start het jaar sterk met Jason Momoa

Je kunt nauwelijks om 'm heen. Actieheld, spirituele krijger, redder van het milieu, gezinsman en geweldige partner. Jason Momoa is een man met veel verschillende persoonlijkheden. Wie weet is hij wel de meest veelzijdige filmster die we vandaag de dag kennen. Hoe dat precies zit, samen met een heleboel gezondheidstips voor een fitte start, lees je in de nieuwe Men's Health. Haal hem nu in de winkels (waar het nog kan) of bestel hem online via de onderstaande knop.

 
 
Men's Health
 

FITNESS

De kracht van Holistisch trainen in de sportschool

Veel sporters zijn vooral gefocust op het lichaam: goed eten, goed slapen, en goed bewegen. Maar er zijn andere belangrijke componenten die van invloed zijn. Bij een holistische aanpak zoeken we die op, om bepaalde blokkades aan te pakken. Redacteur Martyn ging op pad met Dennis van Miltenburg om uit te zoeken wat deze holistische trainingsmethode precies inhoudt. 

 
 
Men's Health
 

VOEDING

Waarom je als man nooit minder moet eten dan 1.800 calorieën

Er is een grens qua hoeveel calorieën je per dag kunt eten zonder aan te komen. En uiteraard is er ook een ondergrens. In dit artikel lees je waarom je nooit minder dan 1.800 op een dag moet eten. 

 
 
Men's Health
 

FIT JOURNEY

Yazid viel in korte tijd 50 kg af: 'Het is zonde om met overgewicht door het leven te gaan'

Yazid Alaoui Mdaghri (24) wist dondersgoed dat er iets niet klopte in zijn leven. Al jaren zeulde hij een flinke hoeveelheid aan kilo's met zich mee. De knop moest om, en nu écht. Zo geschiedde: in 4 jaar tijd verloor Yazid maar liefst 50 kilo, om precies te zijn. Dit is zijn verhaal...