En ook: win de nieuwe Hanya Yanagihara | zo houd je je goede voornemens vol | de mooiste ballonkunst
Zin Magazine 2

Zin Magazine 2

Een nummer vol passie, nu te koop (zonder verzendkosten)
Zin
Een weergaloos epos over de zoektocht naar liefde
Win de nieuwe Hanya Yanagihara

Het jaar is nog maar net begonnen of dé ‘literaire sensatie van 2022’ rolt vers van de drukpers: Naar het paradijs, de nieuwe Hanya Yanagihara. De auteur van bestseller Een klein leven schreef hiermee een nieuw weergaloos epos over de zoektocht naar liefde.

Zin
Zin & NS
Inhaalreis: met de trein richting verrassend Gorssel

Door corona staat ons sociale leven op een lager pitje en kunnen we ook minder op pad. Maar straks gaan we alles inhalen! Journalist Kim van Dam deed alvast inspiratie op voor een trip naar Gorssel die je straks kunt maken met de trein. Op naar museum MORE (nu nog even van buiten) en het schattige dorpje met weelderige villa’s en leuke winkels, een monumentaal tramstation en fijne plekjes voor je lunch.

Zin
Hoe ouder je wordt, hoe beter de seks?
Doe (anoniem) mee aan ons onderzoek

Zo houd je de sprankel erin, dat lees je in Zin Magazine editie2. Met mooie verhalen over passie voor je werk, intimiteit én over seks na je 55ste. Hoe ouder je wordt, hoe beter de seks? Of vind je intimiteit belangrijker dan seks? Voor een groot onderzoek horen wij van Zin Magazine graag wat jouw ervaringen zijn. Doe je mee?

Zin
Zin & Mecklenburg-Vorpommern
Zeil mee op een traditionele Zeesboot in de Oostzee

Aan de Oostzee in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern vind je prachtige stranden, kustplaatsen, vissersdorpjes en Hanzesteden. Van de lente tot de herfst liggen de sierlijke traditionele Zeesboten met hun kenmerkende roodbruine zeilen te dobberen in de havens. Meevaren kan, bijvoorbeeld op Zeesboten Butt en Bill vanuit Wustrow.

Zin
Ryo blaast heuse kunstwerken
Verbazingwekkende ballonnen

De Japanse Ryo Kajiyama heeft het opblazen van ballonnen tot een ware kunstvorm verheven. Kijk maar eens goed naar zijn creaties en de details die hij in de figuren stopt. Je krijgt toch gelijk zin in een feestje?

Zin
Vrijdag start het nieuwe seizoen van After life
Waarom je deze serie moet (terug)kijken.

After life is niet voor niets de meest gestreamde Britse serie wereldwijd. Het gaat over het diepe verdriet dat je overkomt als je geliefde overlijdt. Ricky Gervais is de hoofdrolspeler en bedenker dus er valt ook genoeg te lachen.

Zin
Meer tijd voor je zelf vrijmaken of een paar kilo’s verliezen?
Goede voornemens volhouden blijft lastig

De eerste dagen van januari zijn voorbij en dus wordt het tijd om te kijken hoe het zit met je opgestelde goede voornemens. Dit is namelijk doorgaans de periode dat de handdoek in de ring wordt gegooid. Of je doel nou groot of klein is: zo lukt het wel.

Zin
Heb jij je al ingeschreven?
Leer alles over beleggen

Zin Magazine ontwikkelde met het Beleggingsinstituut een programma om je te helpen starten met beleggen. Op woensdag 19 januari start de digitale training, waarin beleggingsexpert André Brouwers je alles over beleggen leert.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden