Goedemiddag mooie John,

Sint is nog in het land, maar toch gaan we alweer langzaam richting kerst. Ik heb na het megasucces van vorig jaar, wederom de online Just Be You Adventskalender gemaakt. Wellicht wat vroeg, maar ik wil je wel graag genoeg tijd geven om je in te schrijven. Het zou toch zonde zijn als je mooie acties en inspiratie zou mislopen?! 😉😛✨

Tel samen met mij af tot de kerst, en ontvang elke dag iets leuks in de Adventskalender. Gewoon, gratis in jouw mailbox omdat ik je graag iets moois voor de kerst wil geven.

https://www.justbeyou.nl/adventskalender/

Voordat de feestdagen beginnen beschik je over waardevolle tips & tricks die je meteen kunt toepassen, meditatie, coole downloads, grote kortingen & aanbiedingen en ga je super gemotiveerd en geïnspireerd het nieuwe jaar in.

Open 24 dagen lang 1 deurtje in de Just Be You Adventskalender en geniet van alle cadeautjes die ik je geef in de aanloop tot kerst.

Let op!! De inhoud is alleen de dag van openen geldig/beschikbaar. Dit betekent dat na de dag het deurtje sluit en de inhoud niet meer te zien is!

Klik op onderstaande link om je GRATIS in te schrijven!

https://www.justbeyou.nl/adventskalender/

Iedereen is een ster!
Schitter als nooit te voren.
Lichtpuntjes soms zijn ze groot, soms zijn ze klein.

Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn.

Op 1 december gaan we van start. Jij doet toch ook mee?!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn.

Heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Mail mij gerust.

Geniet van de dag en denk om jezelf!

With love,
Â